Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης σε ρόλο… ΑΤΜ: Μοιράζουν χρήμα σε Ζυγούς, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια!

June 2, 2023


Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια!Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας! Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώΓια τις αστρολογικές προβλέψεις της Λί…

...τσας Πατέρα πατήστε εδώΓια τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώΖώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου;Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά...

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια!

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας! Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

 Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης σε ρόλο... ΑΤΜ: Μοιράζουν χρήμα σε Ζυγούς, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τους Ερμή και Ουρανό, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στην συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Ενώ προσπαθείς να διαφυλάξεις τους πόρους διαβίωσης και τα αποκτήματα που έχεις, ώστε να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ζωή, έρχεται ένα ξαφνικό νέο να σου ανατρέψει τα πάντα. Έλεγξε καλύτερα τις οφειλές ώστε να μη σου ξεφύγει το παραμικρό.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έρχεται απέναντι από τον Ερμή και τον Ουρανό και σε απασχολούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι λιγάκι απρόβλεπτος και ενίοτε ξεροκέφαλος στις συναναστροφές με τους άλλους. Μπορείς εύκολα να ξαφνιάσεις τον συνομιλητή σου γιατί δεν συζητάς με ήρεμο τρόπο. Προσπάθησε να μην λειτουργείς τόσο αντιδραστικά για να μην φέρεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στα άκρα.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τους Ερμή και Ουρανό. Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές σου συνήθειες. Κάποιες αγγαρείες σε ενοχλούν και σε κουράζουν ταυτόχρονα. Νιώθεις πως είσαι πλασμένος για άλλα πράγματα και δεν σε ενδιαφέρει να τρως τον χρόνο σου σε λεπτομέρειες που δεν προσφέρουν τίποτα.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη έρχεται σε όψη αντίθεσης με τους Ερμή και Ουρανό. Τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον αλλάζουν και ανατρέπονται από εξωγενείς παράγοντες. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα δεν σε αντιπροσωπεύουν πλέον. Προσπαθείς να σπάσεις το κατεστημένο αλλά δεν σε βοηθά το περιβάλλον που μέχρι πρότινος σε στήριζε.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, και η θέση της Σελήνης βρίσκεται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του κοινωνικοεπαγγελματικού περιβάλλοντος και της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε και δεν γίνεται να είσαι συνεπής παντού. Κάτι θα ξεφύγει της προσοχής σου. Νοιάζεσαι για το σπίτι σου, αλλά και η δουλειά σε θέλει σε ετοιμότητα.

2 Ιουνίου ζώδια

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είσαι δραστήριος με έντονη εξωστρέφεια. Κάποια νέα από μακριά σε ξαφνιάζουν. Ενδεχομένως να δεχθείς την απρόσμενή επίσκεψη ατόμου από το εξωτερικό. Μπορεί όμως να κάνεις εσύ ένα έκτακτο ταξίδι! Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έχεις πολύ καλή ψυχολογία.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται ακριβώς απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού παρουσιάζεται ένα ξαφνικό πρόβλημα με τα οικονομικά. Πρόσεχε τις οφειλές και επικεντρώσου στην ανεύρεση λύσεων. Ευτυχώς το μυαλό σου δουλεύει με αυξημένη ταχύτητα και κάτι θα σκαρφιστείς για να το ξεπεράσεις.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται σε αντίθεση από τους Ερμή και Ουρανό. Φυτίλια μπαίνουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα βάζουν οι άλλοι. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να συγκρατείς τα νεύρα σου. Όσο κι αν η συμπεριφορά τους σε σοκάρει, όσο κι αν σε προκαλούν μη δίνεις σημασία.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται σε αντίθεση από τους Ερμή και Ουρανό. Δεν είσαι σε καλή διάθεση και επιθυμείς την μοναχικότητα. Είσαι εσωστρεφής και αποζητάς την ησυχία σου. Θέλεις να απομονωθείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες. Γενικά θέλεις χρόνο με τον εαυτό σου και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Απλά φρόντισε να μη σε καταβάλει το άγχος της ενδοσκόπησης.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και επιθυμείς να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα. Νοιάζεσαι για τους φίλους και έρχεσαι σε επαφή μαζί τους. Τα ταλέντα και τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα τα προωθείς αλλά σε φρενάρουν κάποια ξαφνικά νέα.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό, που σε τοποθετεί ανάμεσα στην επιθυμία για άνοδο της κοινωνικής θέσης και καταξίωσης με την οικογένεια που σε διεκδικεί. Η συμπεριφορά των οικείων σε σοκάρει γιατί λειτουργούν απρόβλεπτα προκειμένου να κερδίσουν αυτό που θέλουν.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είναι η στιγμή που βελτιώνεται η διάθεση σου και αποκτάς αισιοδοξία για το μέλλον. Η επιθυμία σου για ταξίδια, εκδρομές, επικοινωνίες και συναντήσεις είναι τονισμένη. Μόνο να προσέχεις τις κουβέντες γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που θα μετανιώσεις. Έρχονται ξαφνικές ειδήσεις!

πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.