Είναι άπιστος ο Δίδυμος ή μήπως του έχει βγει το όνομα τσάμπα;

June 11, 2024


Αν έχεις ακούσει ότι υπάρχει ένα ζώδιο που είναι άπιστο, είμαι σίγουρη ότι αυτό που σου έχουν πει ότι κοιτάζει δεξιά κι αριστερά, είναι ο Δίδυμος.Να τα πάρουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να δούμε τι συμβαίνει;Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που εκφράζει την νεότητα. Έχει πάντοτε κάτι το νεανικό πάνω του, κάτι το γάργαρο. Πρόσθεσε εδώ ότι είναι και πηγαίος χαρακτήρας που εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς πε…

...ριστροφές και έχεις ένα μείγμα που πολλοί από εμάς, βρίσκουμε... ανησυχητικό.Του αρέσει να ανταλλάσσει απόψεις, να ψάχνεται διαρκώς και να γυρνάει σαν την μελισσούλα προς όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης αυτό, καταλαβαίνω ότι ανησυχεί μερικές ψυχές εκεί έξω.Αυτό που είμαι σίγουρη...

Αν έχεις ακούσει ότι υπάρχει ένα ζώδιο που είναι άπιστο, είμαι σίγουρη ότι αυτό που σου έχουν πει ότι κοιτάζει δεξιά κι αριστερά, είναι ο Δίδυμος.

Να τα πάρουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να δούμε τι συμβαίνει;

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που εκφράζει την νεότητα. Έχει πάντοτε κάτι το νεανικό πάνω του, κάτι το γάργαρο. Πρόσθεσε εδώ ότι είναι και πηγαίος χαρακτήρας που εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς περιστροφές και έχεις ένα μείγμα που πολλοί από εμάς, βρίσκουμε… ανησυχητικό.

Του αρέσει να ανταλλάσσει απόψεις, να ψάχνεται διαρκώς και να γυρνάει σαν την μελισσούλα προς όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης αυτό, καταλαβαίνω ότι ανησυχεί μερικές ψυχές εκεί έξω.

Αυτό που είμαι σίγουρη ότι μας ξεβολεύει όλους, είναι η διαρκής όρεξη του Διδύμου, ως κλασικό ζώδιο του αέρα, να φλερτάρει. Δεν το αρνούμαι ότι είναι το ζώδιο που φλερτάρει και λατρεύει το ερωτiκό και μη, αλισβερίσι. Θα είναι παράλογο όμως να μην το περιμένεις από αυτό το ζώδιο. Η πράξη όμως και η πρόθεση, από το απλό παιχνίδι, διαφέρουν. Δεν είναι χαζός να ρισκάρει αυτό που έχει (μια όμορφη σχέση), ή να χαλάσει το προφίλ του στην αγορά (την ερωτiκή αρένα).

Ο Δίδυμος είναι παίχτης. Αυτό όμως, δεν τον κάνει αναγκαστικά άπιστο. Τον κάνει υπερβολικά χαριτωμένο, υπερβολικά φιλικό και προσιτό, φλερτάκια, τσαχπίνη, αλλά ας μην προβάλουμε τις δικές μας ανασφάλειες σε αυτό το ζώδιο. Είναι άδικο.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.