«Πυρετός» από Λίτσα Πατέρα: Απρόβλεπτες εξελίξεις για Δίδυμους, Καρκίνους και…


Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια και πιο συγκεκριμένα Δίδυμους, Καρκίνους και άλλο ένα ζώδιο-έκπληξη, καθώς θα έρθουν πολλοί μπελάδες και θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις.Η γνωστή αστρολόγος αναφ…

...έρει, ότι η πίεση θα είναι σημαντική, με αναστάτωση στα οικογενειακά, τα οικονομικά και όχι μόνο, με τους αστρολόγους να προειδοποιούν.ΚΡΙΟΣΚρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή στο...

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια και πιο συγκεκριμένα Δίδυμους, Καρκίνους και άλλο ένα ζώδιο-έκπληξη, καθώς θα έρθουν πολλοί μπελάδες και θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι η πίεση θα είναι σημαντική, με αναστάτωση στα οικογενειακά, τα οικονομικά και όχι μόνο, με τους αστρολόγους να προειδοποιούν.

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή στο εξής στα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε αλλά και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Προσοχή στις… παρορμήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο (α’ δεκ). Προσοχή παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας ξαφνιάσουν οι εξελίξεις, οι οποίες έρχονται (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης. Φίλοι βοηθούν.

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό (συναισθηματικό θέμα) θα σας ξαφνιάσει. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα πάρουν μια νέα τροπή (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης (μέχρι 20/8). Ανοίγονται νέοι δρόμοι.

ΖΥΓΟΣ

Στον εργασιακό σας χώρο (ή υγείας) θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αδράξτε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα εμφανιστούν απρόοπτα (α’ δεκ). Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα οικογενειακό θέμα θα σας ξαφνιάσει (α’ δεκ)! Θα πρέπει το διάστημα που ακολουθεί θα ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται ώρα δράσης αλλά και απρόβλεπτων γεγονότων τα οποία θα σας ξαφνιάσουν (α’ δεκ) με την είσοδο του Άρη, στο ζώδιο του Ταύρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει την φιλική για σας θέση που είχε ως τώρα, και κάνει την είσοδό του στον Ταύρο (μέχρι 20/8). Τα οικογενειακά εν δράση. Προσοχή κρυολογήματα, μικροατυχήματα.

ΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να περιμένετε απρόσμενα γεγονότα (οικονομικά-συναισθηματικά) αλλά αρχίζει και περίοδος δράσης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.