2+1 ζώδια που θα βάλουν χρήματα στην τσέπη τους με το νέο χρόνο!


2+1 ζώδια που θα βάλουν χρήματα στην τσέπη τους με το νέο χρόνο! Κάτι νέο και διαφορετικό επιφυλάσσει στα ζώδια το 2020. Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα είναι… ο Αιγόκερως!ΤαύροςΗ σκληρή δουλειά φαίνετ…


Loading...

2+1 ζώδια που θα βάλουν χρήματα στην τσέπη τους με το νέο χρόνο! Κάτι νέο και διαφορετικό επιφυλάσσει στα ζώδια το 2020. Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα είναι… ο Αιγόκερως!

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά φαίνεται πως αποδίδει και οι Ταύροι, που είναι φιλοχρήματοι, θα δουν τα οικονομικά τους να πηγαίνουν καλύτερα. Η δημιουργικότητά τους και οι φιλοδοξίες τους θα καρποφορήσουν και θα τους οδηγήσουν στην κορυφή.

Παρθένος

Η σκληρά εργαζόμενη Παρθένος (ζώδιο που βγάζει εκατομμυριούχους) θα δει το νέο έτος τη σταδιοδρομία της να χαράζει ανοδική πορεία. Το 2020 θα δείτε τους προϊσταμένους σας να αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας και μια αύξηση δεν είναι διόλου απίθανη.

Ιχθύς

Τα τελευταία χρόνια, ίσως, είδατε την καριέρα σας να είναι στάσιμη ή να έχει πάρει τη λάθος κατεύθυνση. Μην στεναχωριέστε, όμως, το 2020 είναι η χρονιά σας, καθώς η τύχη σας αλλάζει. Η διαίσθησή σας και οι οργανωτικές δεξιότητές σας θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και τα χρήματα δεν είναι μακριά!

Θετικές μέρες για τα επαγγελματικά αυτών των ζωδίων – Αναλύει η Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Τετάρτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Στις επόμενες μέρες προωθούνται θέματα επαγγελματικά και σοβαρές συζητήσεις! Ποια ζώδια είναι μέσα σε αυτά και ποια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στις συμφωνίες;

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...