Ξημέρωσε δύσκολα ο Δεκαπενταύγουστος – Ανησυχητικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 4 ζώδια


Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει 4 ζώδια τα οποία σήμερα (15/8) θα δυσκολευτούν σε αρκετούς τομείς (δείτε εδώ τις πρ…

...οβλέψεις του για όλη την εβδομάδα).Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδιαΚριόςΗ ψυχολογία σας δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχος στις σημερινές σας προσπάθειες. Καλύτερα να ασχοληθείτε με το χώρο σας ή να επιδιώξετε λίγη ξεκούραση στο μέρος που...

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει 4 ζώδια τα οποία σήμερα (15/8) θα δυσκολευτούν σε αρκετούς τομείς (δείτε εδώ τις προβλέψεις του για όλη την εβδομάδα).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Η ψυχολογία σας δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχος στις σημερινές σας προσπάθειες. Καλύτερα να ασχοληθείτε με το χώρο σας ή να επιδιώξετε λίγη ξεκούραση στο μέρος που βρίσκεστε.

Ταύρος

Η μέρα είναι νευρική στην επικοινωνία, δύσκολη στην συνεννόηση και επεισοδιακή στις μετακινήσεις. Όμως ελέγξτε αν αυτά που θέλετε, βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας.

Δίδυμοι

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας καταπιέσουν και μια αισθηματική σχέση σας θα απειληθεί κάτω από το βάρος μιας λάθος εκτίμησης.

Προβλέψεις ζωδίων 15/8

Καρκίνος

Ελέγχετε τις ιδιοτροπίες σας και μην εκφράζετε τις αδυναμίες και τους φόβους σας ανοικτά. Παραμείνετε αυτάρκεις αλλά και ψύχραιμοι.

Λέων

Δεν είναι ημέρα ούτε για πρωτοβουλίες ούτε για αποφάσεις, ειδικά σε στιγμές κρίσης, νεύρων και περιστασιακών κινδύνων.

Παρθένος

Η περίοδος θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των συναισθημάτων και των χρημάτων σας. Σήμερα απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ζυγός

Η καλή σας διάθεση σας βοήθα να διατηρήσετε μια καλή άμυνα ως προς τα εξωτερικά γεγονότα και να κάνετε τις σωστές επιλογές σε ανθρώπους που θα συναναστραφείτε.

Σκορπιός

Γεγονότα και άνθρωποι σας απογοητεύουν ενώ κάποιοι επιτήδειοι τείνουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Χρειάζεται προσοχή!

Τοξότης

Αποφύγετε άσκοπη κατανάλωση χρημάτων και την φθορά που φέρνουν κάποιες αναμετρήσεις ή διαφωνίες.

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι επεισοδιακή, έντονη και επαγγελματικά μαχητική. Χρειάζεται προσοχή σε νέες σκοπιμότητες και σχέσεις!

Υδροχόος

Η ημέρα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και θέτει σε κίνδυνο κάποιο βασικό σας συμφέρον ή ενδιαφέρον. Μετακινήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις έχουν ευχάριστο χαρακτήρα.

Ιχθύες

Αισθηματικά και επαγγελματικά είναι οι τομείς που επηρεάζονται πολύ αυτή την περίοδο. Μην παρασύρεστε και μην δίνετε στους άλλους τις αφορμές που θέλουν.

Πηγή: elle.gr

Οι μεγαλύτεροι ζηλιάρηδες του ζωδιακού

Κριός

Είναι ανταγωνιστικός, όλοι το ξέρουν αυτό. Κάθε φορά που κάποιος τα καταφέρνει καλύτερα από τον Κριό, εκείνος νιώθει άβολα και συχνά μπορεί να βγάλει μικροπρέπεια, λόγω της ζήλιας του. Είναι πολύ κτητικός στις προσωπικές του σχέσεις και μπορεί να αντιδράσει πολύ έντονα αν νιώσει άσχημα ή ότι το ταίρι πάει να τον αφήσει.

Ταύρος

Έχει θέμα με την επιβεβαίωση και το να νιώθει ότι τα δικά του άτομα του ανήκουν. Υπερασπίζεται μέχρι τέλους του κοντινούς του ανθρώπους και ακόμα και στις φιλίες ο Ταύρος μπορεί να νιώσει προδοσία, όταν οι «κολλητοί» έχουν και άλλους φίλους.

Παρθένος

Δεν τον πειράζει να υπάρχουν και άλλοι επιτυχημένοι άνθρωποι γύρω του, αρκεί να μην ξεπερνούν την δική του επιτυχία. Αν συμβεί αυτό, ξεκινάει να βγάζει χειριστικές συμπεριφορές και προσπαθεί να μειώσει τους άλλους, με σκοπό να νιώσουν μειονεκτικά. Στα εpωτικά του, δε θα κάνει εκρήξεις, αλλά θα βγάλει πάλι χειριστικότητα και ενώ μπορεί να δείχνει κουλ, προφανώς και δε θα είναι.

Σκορπιός

Ιδανικά, θα ήθελε να είναι πάντα τυχερός και να του έρχονται μόνο καλές εξελίξεις. Αν αυτό δεν συμβαίνει, γίνεται ανήσυχος και γκρινιάρης. Στη σχέση, δε θα ήθελες να προκαλέσεις τη ζήλια του Σκορπιού, μιας και ο φόβος της εγκατάλειψης, μπορεί να τον κάνει πολύ σκληρό και εκδικητικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολος ο Δεκαπενταύγουστος για 3 ζώδια – Η Λίτσα Πατέρα δυστυχώς το ανακοίνωσε

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 15 Αυγούστου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.