Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ταύρος θα κάνει σeξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!


Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο Ταύρος δεν ταιριάζει ερωτiκά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sεx και να είναι γι…

...α εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». ΣΚΟΡΠΙΟΣΈνας Ταύρος μπορεί να… χειριστεί στο κρεβάτι μια γυναίκα Σκορπιό. Είναι και τα δύο ζώδια που έχουν πάθος και η αλήθεια είναι...

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο Ταύρος δεν ταιριάζει ερωτiκά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sεx και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να… χειριστεί στο κρεβάτι μια γυναίκα Σκορπιό. Είναι και τα δύο ζώδια που έχουν πάθος και η αλήθεια είναι ότι το σeξ το.. κατέχουν. Η Σκορπίνα θα βρει στον Ταύρο τον αισθησιασμό και την… αντοχή και αντίστοιχα εκείνος θα βρει το απόλυτο πάθος και την hδονή. Είναι ένα ζευγάρι που στο κρεβάτι μπορεί να περάσει πάρα πολύ καλά!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Καρκίνα ο Ταύρος έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Τόσο στο σeξουαλικό κομμάτι, όσο και γενικότερα. Στο κρεβάτι ειδικά, μπορεί ο ένας να προσφέρει στον άλλο ρομαντικό, συναίσθημα, τρυφερότητα, πολλές αγκαλιές, αγάπη, προσοχή και πολλά άλλα. Δεν θα κάνει ο Ταύρος το πολύ «καuτό» και άγριο σeξ, όπως θα έκανε με την Σκορπίνα, αλλά θα πάρει μια άλλου είδους απόλαυση, εξίσου ικανοποιητική που θα τον κάνει να θέλει κι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα γενικά μπορεί να είναι στην ζωή της ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά στο κρεβάτι μεταμορφώνεται. Με τον Ταύρο θα βγάλει την kinky και sεxy πλευρά της. Θα του κάνει κόλπα που ο άντρας αυτός δεν έχει ξαναδεί από άλλο ζώδιο. Ο γυναίκα Ιχθύς έχει μέσα της τον ρομαντικό, το συναίσθημα και την τρυφερότητα, οπότε στο σeξ μπορεί να του τα δώσει όλα! 

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σeξ!

Τα 3 ζώδια που επιβάλλονται σeξουαλικά από την πρώτη στιγμή!

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που κάνουν το πιο καuτό τηλεφωνικό σeξ!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.