Η σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών είναι περίπλοκη


Αυτά τα ζώδια δεν είναι και τα πιο… ταιριαστά για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται. Η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα. Για να συνεχίσουν να είναι μαζί, θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχ…

...ωρήσεις και κινήσεις καλής θέλησης. Είναι δύσκολοι συνδυασμοί και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να «πετύχουν». Πάμε να τα δούμε:ΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΙΕίναι λες και αυτοί οι δυο άνθρωποι προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους. Ο μεν Δίδυμος είναι κοινωνικός, ανοιχτός,...

Αυτά τα ζώδια δεν είναι και τα πιο… ταιριαστά για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται. Η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα. Για να συνεχίσουν να είναι μαζί, θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κινήσεις καλής θέλησης. Είναι δύσκολοι συνδυασμοί και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να «πετύχουν». Πάμε να τα δούμε:

ΤΑΥΡΟΣΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι λες και αυτοί οι δυο άνθρωποι προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους. Ο μεν Δίδυμος είναι κοινωνικός, ανοιχτός, περιπετειώδης και party animal και ο δε Ταύρος είναι πιο μαζεμένος γενικά στη ζωή του, προσγειωμένος (ζώδιο της Γης είναι άλλωστε) και σπιτόγατος. Επίσης, ο Ταύρος δεν αλλάζει με τίποτα γνώμη, σε αντίθεση με τον Δίδυμο που την αλλάζει στο… δευτερόλεπτο. Αυτοί οι δυο για να μπορέσουν να συνυπάρξουν, θα πρέπει να δεχτούν ο ένας τον άλλο, να κάνουν παραχωρήσεις και να προσπαθήσουν να είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΚΡΙΟΣ

Σε αυτή τη σχέση γίνεται μια μικρή -έως και μεγάλη- μάχη για το ποιος είναι ο αρχηγός. Τόσο ο Κριός, όσο και ο Αιγόκερως θέλουν να έχουν το πάνω χέρι, αλλά αυτό μόνο εφικτό δεν είναι. Όσα είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να τους ενώνουν, άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα είναι εκείνα που τους απομακρύνουν. Δύσκολα μπορούν να συνεννοηθούν και να τα βρουν χωρίς καβγάδες και εντάσεις. Όμως στην ζωή, τίποτα δεν είναι αδύνατο και αν αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται πραγματικά, τότε με τους απαραίτητους συμβιβασμούς, ίσως και να τα καταφέρουν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι βάζει την οικογένειά του πάνω από όλα. Όσο δύσκολη και να είναι μια σχέση με τον Τοξότη, θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρουν και να συνεχίσουν να είναι μαζί. Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο και θα το φτάσει στα άκρα. Ο Τοξότης βέβαια, από την άλλη, βολεύεται με τις προσπάθειες που κάνει ο Καρκίνος και δεν δίνει στην σχέση όσα θα έπρεπε να δώσει. Είναι ευθυνόφοβος, θέλει ανεξαρτησία και ελευθερία και δεν μπορεί να θυσιαστεί για την αγάπη. Σε αυτή τη σχέση, δίνει μονόπλευρα ο Καρκίνος και όσο… αντέξει. Ο Τοξότης απλά παραμένει στον δεσμό, μέχρι να αποφασίσει να φύγει οριστικά.

ΛΕΩΝΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχέση γεμάτη εντάσεις, αλλά και πάθος. Ο Λέων με τον Σκορπιό είναι δυο έντονοι χαρακτήρες που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Η σχέση αυτή μπορεί να τους δέσει αρκετά κυρίως στο σeξουαλικό κομμάτι, ωστόσο στο επικοινωνιακό δημιουργούνται πολλά θέματα και διαφωνίες. Βλέπουν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και αντιμετωπίζουν τη ζωή με άλλο τρόπο, οπότε έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους συχνά. Μιλάμε για έναν ζωδιακό συνδυασμό που μπορεί να περιλαμβάνει καψούρα, αλλά παράλληλα και έχθρα. Θέλει προσοχή στο πώς διαχειρίζονται τη σχέση και οι δυο πλευρές.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.