Γενναιόδωρη η Άση Μπήλιου: Κριοί, Λέοντες και άλλο ένα ζώδιο θα ζήσουν την απόλυτη ευτυχία από…


Η Άση Μπήλιου φαίνεται πως βρίσκεται σε ένα… μπαράζ θετικών προβλέψεων, με την ίδια να αναφέρεται σε μια όψη, η οποία αναμένεται να μας φέρει στιγμές απόλυτης ευτυχίας το επόμενο χρονικό διάστημα.Όπ…

...ως αναφέρει η αστρολόγος, η Αφροδίτη από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα θα συναντήσει τον Δία από τον Κριό σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου που θα κορυφωθεί στις 18/08/2022. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να περάσουμε καλά, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε και γενικώς...

Η Άση Μπήλιου φαίνεται πως βρίσκεται σε ένα… μπαράζ θετικών προβλέψεων, με την ίδια να αναφέρεται σε μια όψη, η οποία αναμένεται να μας φέρει στιγμές απόλυτης ευτυχίας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει η αστρολόγος, η Αφροδίτη από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα θα συναντήσει τον Δία από τον Κριό σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου που θα κορυφωθεί στις 18/08/2022. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να περάσουμε καλά, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε και γενικώς να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής. Και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε πύρινα ζώδια και αυτό σημαίνει ότι θα μας χαρίσουν αισιοδοξία, ενθουσιασμό και μια διάθεση να πάρουμε ρίσκα που θα έχουν θετική έκβαση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.