Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!


Η έννοια της εξυπνάδας είναι σχετική, αλλά δεν είναι δύσκολο να τη διακρίνει κανείς. Συνήθως θεωρείται έξυπνος κάποιος που είναι ταυτόχρονα επιδέξιος στην επίλυση λογικών προβλημάτων και και συμφιλιωμ…


Loading...

Η έννοια της εξυπνάδας είναι σχετική, αλλά δεν είναι δύσκολο να τη διακρίνει κανείς. Συνήθως θεωρείται έξυπνος κάποιος που είναι ταυτόχρονα επιδέξιος στην επίλυση λογικών προβλημάτων και και συμφιλιωμένος με το συναισθηματικό περιβάλλον του. Ποια ζώδια μπορούν να το πετύχουν αυτό;

“Μαύρος” Νοέμβρης γι αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οi Δίδυμοι, ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι τα πιο έξυπνα ζώδια, έτσι δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να τα ξεγελάσουμε.

Το να είσαι έξυπνη σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθέναν, αλλά δεν συναντάς κάθε μέρα κάποιαν που είναι προικισμένη ταυτόχρονα με λογική στρατηγική και κοινωνική ενσυναίσθηση. Σε κάποιο από τα δύο υπάρχει μια μεγαλύτερη κλίση. Στις περιπτώσεις, όμως, των Δίδυμων, του Τοξότη και του Υδροχόου, υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία.

Δίδυμοι: Η δυαδικότητα τους είναι ένα θαυμάσιο πράγμα

Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

Χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη Ερμή, οι Δίδυμοι δεν είναι τίποτα λιγότερο από λαμπροί. Σύμφωνα με τη ρωμαϊκή μυθολογία, ο Ερμής λειτουργούσε ως διαμεσολαβητής μεταξύ των θεών και των θνητών. Ήταν ο μοναδικός θεός με την ικανότητα να ταξιδεύει μέσα και έξω από τον κάτω κοσμο. Περιττό να πούμε ότι οι Δίδυμοι είναι απίστευτα επικοινωνιακοί και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποσπαστούν συναισθηματικά από τις καταστάσεις. Έτσι, αν ψάχνεις για κάποιον που ταυτόχρονα μπορεί να κάνει brainstorming και να κουτσομπολέψει, ο Δίδυμος θα σε καλύψει. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι δημιουργικό, έξυπνο και πνευματικά ενδιαφέρον.

Τοξότης: Ευδοκιμεί στη Γνώση

Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

Στην περίπτωση του κοσμικού Τοξότη, αυτό το μεταβαλλόμενο ζώδιο της φωτιάς δεν κυβερνάται από κανένα άλλο εκτός από τον γνωστό Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της εξάπλωσης, της ανώτερης μάθησης και της σοφίας. Ως εκ τούτου, εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότη γίνονται λαμπροί μελετητές. Ο Δίας μας εμπνέει να μεγαλώσουμε, να επεκταθούμε και να παρουμε ρίσκα. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ο Τοξότης προτιμά να ζει το παρόν, προκειμένου να απολαύσει κάθε εμπειρία. Η μάθηση και η επικοινωνία όσων έχει μάθει, είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Υδροχόος: Είναι ταλαντούχοι καινοτόμοι

Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

Εάν αντιλαμβάνεσαι τον Υδροχόο ως τον «χίπι» του ζωδιακού κύκλου, δεν είσαι πολύ μακριά. Αν και υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα, πέρα από τα λουλούδια και τα σύμβολα της ειρήνης. Με κυρίαρχο τον επαναστατικό Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι προοδευτικοί και είναι συνειδητοποιημένοι κοινωνικά από μικρή ηλικία. Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής στην καρδιά και η φουτουριστική νοοτροπία του εξηγεί εν μέρει γιατί είναι τόσο επαναστατικός. Εκεί όπου πηγαίνει αυτό το ζώδιο του αέρα, θα ακολουθήσει, πάντα, μια επανάσταση.

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θέλουν σταθερότητα, και μια σιγουρία που αναζητάνε στο ταίρι τους. Έχουν την τάση να γνωρίζουν τι θέλουν σε έναν σύντροφο και να έχουν την υπομονή και την επιμονή να δουλέψουν περισσότερο ώστε να πετύχει μια σχέση. Με άλλα λόγια, εάν είσαι έτοιμη να πάρεις στα σοβαρά τη σχέση σου και να δεσμευτείς, αυτά είναι τα 4 ζώδια!

Να υπενθυμίσουμε τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Ταύρος

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θέλει να βρει κάποια για να απολαύσει μαζί της όλα τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ταύρο. Αυτό είναι ένα ζώδιο χτισμένο για μακροχρόνια αγάπη επειδή προτιμά να είναι σε μια σταθερή σχέση όπου μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής και να τον φροντίζουν. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ πεισματάρης να εγκαταλείψει τη σχέση μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές. Αυτό το ζώδιο της γης πατάει σταθερά στα πόδια του και ως εκ τούτου, θέλει ένα σύντροφο για να οικοδομήσουν μαζί έναν ισχυρό δεσμό και μια σχέση που θα κρατηθεί στη δοκιμασία του χρόνου.

Καρκίνος

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Ο Kαρκίνος μπορεί να είναι λίγο τσιτωμένος και κλειστός όταν τον συναντάς για πρώτη φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνεται ότι πρέπει να χτίσει ισχυρούς τοίχους γύρω από την ευαίσθητη, ευάλωτη καρδιά του. Αλλά μόλις «ραγίσει» το κέλυφος και ανοίξει, είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό το ζώδιο απαιτεί ασφάλεια και αξιοπιστία στις σχέσεις του, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Είναι ένα ζώδιο του νερού και κυβερνάται από τη σελήνη, έτσι είναι επίσης πολύ δεμένο με τα συναισθήματά του.

Αιγόκερως

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Χάρη στη σχέση του με τον Κρόνο, ο Αιγόκερως έχει μια εκτίμηση και μια άνεση με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Του αρέσει η δομή της σχέσης και η ασφάλεια και όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις φυσικές παραδοσιακές συμπεριφορές του. Ο Αιγόκερως δεσμεύεται σοβαρά, ακόμα και όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα καρδιάς. Πιστεύει αυτά που λέει, οπότε αν σου πει ότι όλο αυτό το σκέπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείς να τον εμπιστευθείς.

Ιχθύς

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος για μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι μακράν το πιο παραδοσιακά ρομαντικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και δεν φοβάται να ανοιχτεί για τα συναισθήματα του. Αυτό το ζώδιο του νερού ονειρεύεται να βρει μια επική παντοτινή αγάπη και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο υπεραισιόδοξο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι όταν βρίσκεται σε μια σχέση, κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά. Δεν υπάρχει τίποτα που ο Ιχθύς δεν θα κάνει για το πρόσωπο που αγαπά. Έχει επίσης το ισχυρό δώρο της διαίσθησης χάρη στη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα, έτσι ώστε να μπορεί να αισθανθεί από την αρχή αν είσαι κατάλληλη για αυτόν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...