Λίτσα Πατέρα: «Ακάθεκτος ο κoρωvoϊός, θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η ημερομηνία που θα αρχίσουν καλύτερες μέρες»


Λίτσα Πατέρα: «Ακάθεκτος ο κoρωvoϊός, θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η ημερομηνία που θα αρχίσουν καλύτερες μέρες»###


Loading...


Μία από τις διασημότερες αστρολόγους της Ελλάδας, της οποίας οι προβλέψεις άπτουν της πραγματικότητας είναι η Λίτσα Πατέρα.


Από τις πιο έγκυρες και αγαπημένες αστρολόγους μίλησε σήμερα στην εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη. Η ίδια έκανε προβλέψεις για το πόσο θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός.

Η γνωστή αστρολόγος είχε προβλέψει τα πάντα από τον Σεπτέμβριο του 2019. Στον επετειακό «Αστρολόγο» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 μιλώντας για ένα έτος σταθμό είχε προβλέψει και την πανδημία!


Η μεγαλύτερη πληγή του πλανήτη αυτή τη στιγμή, είναι ο κορωνοϊός, με τραγικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Μια λαίλαπα που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα της και όπως είναι φυσικό η ερώτηση είναι πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.


Η Λίτσα Πατέρα σχετικά με το τέλος του ιού απάντησε πως όσο ο Άρης βρίσκεται στον Κριό δεν θα φύγει ο κορωνοϊός. «Θα εξακολουθήσει μέχρι το Δεκέμβριο, ακάθεκτος! Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η πανδημία θα πηγαίνει μια μπρος μια πίσω. Να φοβόμαστε γιατί πραγματικά μπορεί να πεθάνει πολύς κόσμος» λέει στην εφημερίδα η Λίτσα Πατέρα. Προσθέτει ότι χρειαζόμαστε λίγα χρόνια για την αναγέννηση και για να δούμε πολύ καλές και όμορφες μέρες


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...