Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Κριός θα κάνει σeξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!


Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο ΚΡΙΟΣ δεν ταιριάζει ερωτiκά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sεx και να είναι για εκεί…

...νον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». ΣΚΟΡΠΙΟΣΠάθος, ένταση και… «βρώμικη» απόλαυση μπορεί να προσφέρει το ζευγάρι Κριός-Σκορπιός. Μπορεί αν ήταν σε σχέση να βγάζανε… μαχαίρια...

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο ΚΡΙΟΣ δεν ταιριάζει ερωτiκά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sεx και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάθος, ένταση και… «βρώμικη» απόλαυση μπορεί να προσφέρει το ζευγάρι Κριός-Σκορπιός. Μπορεί αν ήταν σε σχέση να βγάζανε… μαχαίρια γιατί είναι δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, ωστόσο στο κρεβάτι θα «πετάγανε φωτιές» και τα… γκολ θα ήταν απανωτά. Μην σαν πούμε για τους πανηγυρισμούς που θα ακούγονταν μέχρι το άλλο τετράγωνο… Και οι δυο λατρεύουν το σeξ και είναι εραστές που τα δίνουν όλα. 

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Κριό με τον Τοξότη τα είπε καλύτερα ο Πάνος Κιάμος με τον στίχο του «φωτιά με φωτιά». Και τι βγαίνει από τον συνδυασμό αυτό; «Πυρκαγιά» που ούτε η Πυροσβεστική δεν μπορεί να σβήσει. Στο κρεβάτι οι δυο τους θα τα έδιναν όλα και η ικανοποίηση θα χτύπαγε κόκκινο. Πάθος, ένταση και hδονή θα κυριαρχούσαν! Έχουν και κοινά σημεία πολλά ως άνθρωποι και χαρακτήρες και η χημεία αυτή θα έβγαινε και στο σeξουαλικό κομμάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ένας Κριός έχει να κάνει με μια Αιγοκερίνα το πράγμα ξεφεύγει. Πάει σε άλλη… «διάσταση». Στο ζευγάρι αυτό υπάρχουν πέρα από πάθος και αισθησιασμό και… kinky καταστάσεις. Είναι θέμα εξουσίας το σeξ για εκείνους. Και φυσικά επιβολής και κυριαρχίας. Όλα αυτά είναι στοιχεία που τους κάνουν και τους δυο να γίνονται… sεx machines και να μην χορταίνει ο ένας τον άλλο. 

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι κυρίαρχα στο σeξ!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σeξ!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.