«Βόμβα» από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα βρει το μεγάλο έρωτα τις επόμενες μέρες


«Βόμβα» έριξε η Άση Μπήλιου, πραγματοποιώντας τις αστρολογικές της προβλέψεις, με την ίδια να βλέπει… έρωτα μεγάλο για ένα εκ των ζωδίων στις επόμενες μέρες.Πραγματοποιώντας μέσω του asibiliou.gr τι…

Loading...

«Βόμβα» έριξε η Άση Μπήλιου, πραγματοποιώντας τις αστρολογικές της προβλέψεις, με την ίδια να βλέπει… έρωτα μεγάλο για ένα εκ των ζωδίων στις επόμενες μέρες.

Πραγματοποιώντας μέσω του asibiliou.gr τις προβλέψεις της για αυτή την εβδομάδα (20-26/9), η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την εξέλιξη των ερωτiκών για τα ζώδια, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να προειδοποιεί.

Η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 20-21/9, φέρνοντας σας πολύ σημαντικές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες εάν είστε αδέσμευτοι, ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να κάνετε μια συζήτηση η οποία θα δώσει λύσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9 στρέφει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σχέσεις για τον επόμενο μήνα και σας οπλίζει με διπλωματία και διάθεση συμβιβασμού. Έχετε περισσότερη ανάγκη πλέον τη συντροφικότητα και συνειδητοποιείτε ότι είναι προτιμότερο να έχετε κάποιον/α δίπλα σας, παρά να είστε μόνοι. Ωστόσο, η εκρηκτική αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 δεν θα επιτρέψει στις καταστάσεις να κυλήσουν ομαλά, αλλά θα φέρει μια επαναστατική διάθεση και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σας, ιδιαίτερα εάν ένας από τους δύο προσπαθεί να επιβληθεί και να ασκήσει έλεγχο στον άλλον. Ενδεχομένως να έχετε και εντάσεις ή διαφορές σε σχέση με οικονομικά θέματα. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 25-26/9 θα σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σας και θα μπορέσετε επιτέλους να εμπιστευτείτε το ταίρι σας και να βασιστείτε επάνω του.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21/9 σας καλεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις κοινωνικές σας συναναστροφές και στις φιλικές σχέσεις και να σκεφτείτε τι ακριβώς ζητάτε από τα άτομα που έχετε γύρω σας. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα τώρα και θα πρέπει να προσeξετε, ώστε να μην γίνετε πιο απαιτητικοί από όσο πρέπει προκειμένου να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας. Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι από τον/τη σύντροφο σας, τώρα θα κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και θα διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να πειραματιστείτε και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές και θα σας βγάλει επιτέλους από τη ρουτίνα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τον εκνευρισμό και την ένταση σας, καθώς μπορεί να έχετε απότομα ξεσπάσματα και να κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις.

Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινάει για εσάς αυτή η εβδομάδα, μιας και το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 21/9 ευνοεί τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση και τις γνωριμίες. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/9 φέρνει έντονα πάθη και σeξουαλικές συζητήσεις, όμως ταυτόχρονα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλια, κτητικότητα και εμμονές από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες. Με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αναπάντεχη ερωτiκή γνωριμία μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, η οποία όμως μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τη δουλειά και να γίνετε λιγότερο παραγωγικοί. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να περάσετε καλά και να κοινωνικοποιηθείτε, παρά να βγάλετε εις πέρας τις καθημερινές υποχρεώσεις. Με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 25-26/9 θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά με τέτοιο τρόπο που ο άλλος θα σας σεβαστεί και θα σας εκτιμήσει. Καλείστε να δείξετε θέληση, αλλά και επιμονή να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε για κάτι λιγότερο.

Η εβδομάδα αυτή στρέφει την προσοχή σας σε ό,τι αγαπάτε περισσότερο, δηλαδή την οικογένεια, το σπίτι και τους οικείους σας. Τόσο η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, όσο και το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 21/9, φέρνουν όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, τώρα θα αισθανθείτε μεγαλύτερη άνεση να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να ανοιχτείτε. Θα προτιμάτε να περάσετε χρόνο με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε και σας προσφέρουν ασφάλεια, παρά να επενδύσετε σε μια καινούρια γνωριμία με άγνωστη έκβαση. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 έρχεται για να ταρακουνήσει τα νερά. Την ώρα που εσείς αναζητάτε στοργή, αγάπη και ασφάλεια, η αντίθεση αυτή φέρνει αστάθεια στις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και ανατροπές που αλλάζουν τα δεδομένα. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς με το ταίρι σας, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν καταπιεσμένες επιθυμίες και ένας από τους δύο αισθανόταν ότι ο άλλος δεν τον εκτιμά. Εάν είστε αδέσμευτοι, τότε δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση, η οποία θα σας αλλάξει τα δεδομένα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

H Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 21/9 θα είναι άκρως αποκαλυπτική για ζητήματα που αφορούν σeξουαλικές ή βαθιά συναισθηματικές σχέσεις, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα ή ακόμα και συναισθήματα που αγνοούσατε έως τώρα. Μια πληγή από το παρελθόν μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο προκειμένου να γιατρευτείτε και να απελευθερωθείτε από αυτήν. Καλείστε, λοιπόν, να τελειώσετε μια κατάσταση και να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας στοιχειώνει, ακόμα κι αν είναι επίπονο και δύσκολο να το κάνετε. Ωστόσο, θα είναι καλύτερο να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχετε ξεκάθαρη εικόνα, πριν βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το βοηθητικό τρίγωνο Ερμή – Δία στις 21/9, αλλά και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9, σας κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και ευνοούν μετακινήσεις και συναντήσεις, επομένως εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για νέες γνωριμίες και επαφές. Προσοχή στις 23/9, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει εντάσεις και διαπληκτισμούς μέσα στο σπίτι ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην τροφοδοτείτε αντιδράσεις.

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21/9. Η σχέση με το ταίρι σας αποκτά βάθος και ουσία και έρχονται στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Εάν έχετε ξεκινήσει τώρα μια νέα γνωριμία, ίσως αποφασίσετε να επενδύσετε σε αυτή και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, εφόσον αισθάνεστε καλά μαζί του/της. Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/9 σας κάνει ιδιαίτερα αποφασιστικούς και έτοιμους να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με το άτομο που βρίσκεται απέναντι σας. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 φέρνει απρόσμενες γνωριμίες στον δρόμο σας εάν είστε αδέσμευτοι, ή κάποια πληροφορία η οποία θα σας ταρακουνήσει και θα αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτiκή σας ζωή. Είναι ημέρες κατά τις οποίες όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, επομένως προσeξτε τι εύχεστε, διότι μπορεί και να συμβεί.

Άση Μπήλιου ζώδια έρωτας

Είστε αδιαμφισβήτητα ένας/μία από τους πρωταγωνιστές/στριες αυτής της εβδομάδας με τόση κινητικότητα στο ζώδιο σας. Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα για εσάς με το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 20-21/9. Έχετε όλη τη διάθεση να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η είσοδος του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο στις 22/9 εγκαινιάζει τα φετινά σας γενέθλια και μια περίοδο κατά την οποία αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες βασίζονται στα δικά σας θέλω. Μπορείτε τώρα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι ή να φοβάστε μήπως σας παρεξηγήσουν. Άλλωστε, ξέρετε πολύ καλά πώς να κερδίσετε τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας με χάρη, ευγένεια και κυρίως διπλωματία. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 σας δείχνει πως είναι μη αποδεκτό πλέον να συνεχίσετε να δικαιολογείτε ανάρμοστες συμπεριφορές και τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας πρέπει να βασίζονται στην ισότητα και την αρμονία και αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 25-26/9 σας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς και έρχεται να παγιώσει κάποιες καταστάσεις. Να θυμάστε ότι τώρα είστε εσείς εκείνος/η που καθορίζει τους κανόνες, γι’ αυτό μην βιαστείτε να κάνετε πίσω.

Με άκρως ερωτiκή διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 21/9. Τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν αποκλείεται να βιώσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας εάν βρίσκεστε σε σχέση. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, μπορείτε τώρα να φλερτάρετε και να απολαύσετε τον θαυμασμό των άλλων προς το πρόσωπο σας. Άλλωστε, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς δίνει γοητεία και μαγνητισμό και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει με τον εκρηκτικό Ουρανό στις 23/9, σας φέρνει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι θα σας συναρπάσουν και έρχονται για να ανατρέψουν τα δεδομένα που είχατε ως τώρα στη ζωή σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, τότε δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο σας, καθώς μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα απότομο ξέσπασμα από τη μεριά του, ιδιαίτερα εάν τόσο καιρό καταπιεζόταν. Προσπαθήστε να λύσετε τυχόν διαφορές με διπλωματία και διάλογο και μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε την άποψη σας στον άλλον.

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία σας να κοινωνικοποιηθείτε και στην επιθυμία σας να μείνετε με τον εαυτό σας και να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια, το σπίτι και τους κοντινούς σας ανθρώπους, καθώς έχετε ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια, αγάπη και στοργή. Από την άλλη, το τρίγωνο Ερμή – Δία την ίδια ημέρα, καθώς και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9, φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες και επαφές, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο ή σε μια ομάδα στην οποία εμπλέκεστε. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 έρχεται για να αναμοχλεύσει τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Παρελθοντικές καταστάσεις και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια ή αποκαλύπτεται ένα μυστικό το οποίο κρατούσατε καλά κρυμμένο. Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν εμπλέκεστε σε παράνομους έρωτες και κρυφές συναντήσεις. Μην πυροδοτείτε καταστάσεις και μην προκαλείτε αντιδράσεις εάν δεν είστε έτοιμοι να έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες.

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει αρκετά πολυάσχολους, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21/9 φέρνει στο επίκεντρο επαφές, συζητήσεις ή ακόμα και νέες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας ή να βρείτε μια λύση σε ένα ζήτημα που σας προβλημάτιζε. Ένα νέο ή μια πληροφορία που έρχεται τώρα στην επιφάνεια θα είναι άκρως αποκαλυπτική για την πορεία της σχέσης σας ή γενικότερα για την ερωτiκή σας ζωή. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 23/9 έρχεται για να φέρει μια απρόβλεπτη τροπή σε μια φιλική σας σχέση. Ίσως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον εκδηλώσει τα συναισθήματα του για εσάς ή απλώς ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα άτομο με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ιδέες και στόχους και αισθάνεστε πολύ οικεία μαζί του. Εάν ξεκινήσετε μια νέα σχέση τώρα, μπορεί μεν να εκλείπει το βαθύ συναίσθημα ανάμεσα σε εσάς και το άλλο άτομο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μοιραστείτε μαζί του συναρπαστικές στιγμές και θα είναι με κάποιο τρόπο μια σχέση εκκεντρική και διαφορετική από όσες είχατε έως τώρα.

Αυτή την εβδομάδα, τόσο το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 21/9, όσο και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9, σας βοηθάνε να γεμίσετε αισιοδοξία, θετική σκέψη και μια διάθεση να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το επόμενο διάστημα, καθώς ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους που θα γνωρίσετε μέσω σπουδών ή που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η εκρηκτική αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 επηρεάζει κομβικούς τομείς για εσάς και σας καλεί να φέρετε σε μια ισορροπία τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με την προσωπική και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους οικείους σας, οι οποίες μπορεί να σας αποσπάσουν από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να μην είστε αποτελεσματικοί σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα που έρχονται στην επιφάνεια ή τα απρόσμενα ξεσπάσματα από τον/τη σύντροφο σας, χωρίς να έρθετε σε ρήξη μαζί του/της και κυρίως χωρίς να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από αυτόν/ην.

Η εβδομάδα ξεκινά με μια δυναμική και καθοριστική Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 21/9, η οποία φέρνει στο φως κρυμμένα συναισθήματα και αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση σας. Το ταίρι σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως να είναι η αιτία που θα έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές αλήθειες και θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 21/9, καθώς και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9, ανεβάζουν στα ύψη τη σeξουαλική επιθυμία, αλλά ταυτόχρονα και την επιθυμία να γνωρίσετε βαθύτερα το άτομο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε ανάγκη από μια παθιασμένη σχέση η οποία θα σας μεταμορφώσει και όχι από εφήμερες καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Στις 23/9 με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς μπορεί να λάβετε ένα απρόσμενο νέο το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα ή ίσως να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς εσάς ένα πρόσωπο που γνωρίζετε από τις σπουδές σας ή από το εξωτερικό ή απλώς ένα πρόσωπο το οποίο θεωρείτε ότι είναι σοφό και έμπειρο και έχει την ικανότητα να σας διδάξει πολλά.

Λατρεύουν την απιστία: Aυτά είναι τα 5 ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά

Eίναι λυπηρό αλλά οι άνθρωποι δεν είναι πάντα πιστοί στη σχέση τους. Η απιστία είναι η πιο η πιο κοινή αιτία χωρισμού και ενώ ο ορισμός της διαφέρει από σχέση σε σχέση και από άτομο σε άτομο, όποιος τη βιώνει πληγώνεται βαθιά.

Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον σε αυτό το βήμα μπορεί να είναι πολλοί. Μήπως, όμως, και τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους;

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια.

Ιχθύες

Εξ αιτίας του ευαίσθητου και αδύναμου χαρακτήρα του, είναι ο πιο επιρρεπής στην απιστία. Είναι απρόβλεπτος και κάνει παράνομες σχέσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεται. Αν η σχέση του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ψάχνει αλλού όσα του λείπουν. Ωστόσο, επειδή φοβάται μήπως πληγώσει τον άλλον, δύσκολα θα φύγει από μια δυστυχισμένη σχέση. Προτιμά να ζει δύο ζωές, παρά να φύγει.

Δίδυμοι

Τα θέλει όλα. Είναι επικοινωνιακός και προσιτός. Φλερτάρει και «κάνει παιχνίδι» διαρκώς. Η παιχνιδιάρικη φύση του Διδύμου δεν τον αφήνει να παραμείνει πιστός σε μια σχέση για πολύ. Βαριέται εύκολα και δεν διστάζει να κάνει παραπάνω από μία παράνομη σχέση, αν δεν ικανοποιείται.

Λέων

Τα Λιοντάρια αναζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων, να τους φέρονται σαν βασιλιάδες. Αν αντιληφθούν ότι αρχίζεις να τους αγνοείς, τότε θα αναζητήσουν αλλού αυτό που δεν τους δίνεις. Αν φλερτάρουν έναν Λέοντα και νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει στην παράνομη σχέση.

Λατρεύουν την απιστία: Aυτά είναι τα 5 ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά

Τοξότης

Ο Τοξότης ψάχνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις του. Αφοσίωση, στήριξη, αγάπη και ίσως το καλύτερο status quo. Aν η σχέση του δεν του τα παρέχει, δεν θα δυσκολευτεί να τα ψάξει άλλου.

Σκορπιός

Το πάθος τον χαρακτηρίζει, αλλά δεν θα απιστήσει ελαφρά τη καρδία. Θα το κάνει, αν το έχεις κάνει και εσύ, αν το πάθος μεταξύ σας έχει χαθεί ή αν του έχεις πει ψέματα. Η αίσθηση ανικανοποίητου που τον χαρακτηρίζει μπορεί, επίσης, να τον οδηγήσει σε μια παράνομη σχέση, ενώ δύσκολα αντιστέκεται σε ένα έντονο φλερτ ή στην eρωτική έλξη με κάποιον άλλο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...