«Μαυρίλα» από τη Βάσια Μαυράκη: Έρχονται πολύ κρίσιμες στιγμές για αυτό το ζώδιο


Η Βάσια Μαυράκη έχει ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα να μας πει μέσα από τις προβλέψεις της, τονίζοντας πως οι επόμενες ώρες θα είναι αρκετά… διφορούμενες.Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «Πρωινό μας» η αστρολόγος, η Σελήνη έρχεται σε τρίγωνο με τον Δία με τη Σελήνη στον Λέοντα. Αυτό σημαίνει χαρά και εσωστρέφεια, αλλά δυστυχώς δε μένουμε εκεί.Κι αυτό, επειδή στην άλλη πλευρά ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με…

τον Ουρανό, κάτι που σημαίνει πως σύντομα η μέρα θα γίνει «μουντή». Το καλό είναι, πάντως, ότι μπορούμε να αφιερώσουμε τη μέρα στις γυναίκες της ζωής μας, με τον Κώστα Λεφάκη να στέλνει... ερωτiκά μηνύματα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Βάσια Μαυράκη έχει ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα να μας πει μέσα από τις προβλέψεις της, τονίζοντας πως οι επόμενες ώρες θα είναι αρκετά… διφορούμενες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «Πρωινό μας» η αστρολόγος, η Σελήνη έρχεται σε τρίγωνο με τον Δία με τη Σελήνη στον Λέοντα. Αυτό σημαίνει χαρά και εσωστρέφεια, αλλά δυστυχώς δε μένουμε εκεί.

Κι αυτό, επειδή στην άλλη πλευρά ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που σημαίνει πως σύντομα η μέρα θα γίνει «μουντή». Το καλό είναι, πάντως, ότι μπορούμε να αφιερώσουμε τη μέρα στις γυναίκες της ζωής μας, με τον Κώστα Λεφάκη να στέλνει… ερωτiκά μηνύματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.