«Θολούρα» από την Άση Μπήλιου: Σκληρές καταστάσεις για Διδύμους, Τοξότες και άλλα 2 ζώδια


Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί τα ζώδια για όσα θα συναντήσουν στις επόμενες μέρες, με την ίδια να αναφέρεται σε καταστάσεις, οι οποίες και πρέπει να ξεκαθαρίσουν.Σύμφωνα με την αστρολόγο, στις 23/09/2022 ο Ερμής θα οπισθοδρομήσει στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο προκειμένου να τα επιλύσουμε. Η Παρθένος είναι το ζώδιο τη…

...ς λεπτομέρειας και της τάξης και αυτό που αναζητά είναι η τελειότητα.Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν, και συγκεκριμένα μέχρι τις 02/10/2022 που θα ολοκληρωθεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλούμαστε να εξετάσουμε προσεκτικά τις καταστάσεις και να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες...

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί τα ζώδια για όσα θα συναντήσουν στις επόμενες μέρες, με την ίδια να αναφέρεται σε καταστάσεις, οι οποίες και πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, στις 23/09/2022 ο Ερμής θα οπισθοδρομήσει στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο προκειμένου να τα επιλύσουμε. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της λεπτομέρειας και της τάξης και αυτό που αναζητά είναι η τελειότητα.

Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν, και συγκεκριμένα μέχρι τις 02/10/2022 που θα ολοκληρωθεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλούμαστε να εξετάσουμε προσεκτικά τις καταστάσεις και να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που μπορεί προηγουμένως να είχαμε παραβλέψει, αλλά σε αυτές βρίσκονται τελικά οι πιο σημαντικές απαντήσεις.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τι είναι περιττό στη ζωή μας, καθώς και τι μας βλάπτει, και θα βρούμε τρόπους να απαλλαγούμε οριστικά από αυτά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.