Αυτός ο άντρας δε σου αξίζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

October 1, 2022


Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε σίγουρα ανήκεις κι εσύ στην ομάδα των γυναικών που μπλέκει για κάποιο (εκνευριστικό) λόγο με ακατάλληλους άντρες! Αν μάλιστα κάτσεις και το σκεφτείς περισσότερο, θα δι…

...απιστώσεις ότι όλοι τους στάνταρ είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Όχι φίλη μας, δεν έχεις τον... μαγνήτη. Το ζώδιό σου φταίει και προφανώς υπάρχει λόγος που γίνεται κάτι τέτοιο. Κοίταξε παρακάτω και μάθε το γιατί!ΚΡΙΟΣΣου αρέσουν οι άντρες που σε δυσκολεύουν και που σε κάνουν...

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε σίγουρα ανήκεις κι εσύ στην ομάδα των γυναικών που μπλέκει για κάποιο (εκνευριστικό) λόγο με ακατάλληλους άντρες! Αν μάλιστα κάτσεις και το σκεφτείς περισσότερο, θα διαπιστώσεις ότι όλοι τους στάνταρ είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Όχι φίλη μας, δεν έχεις τον… μαγνήτη. Το ζώδιό σου φταίει και προφανώς υπάρχει λόγος που γίνεται κάτι τέτοιο. Κοίταξε παρακάτω και μάθε το γιατί!

ΚΡΙΟΣ

Σου αρέσουν οι άντρες που σε δυσκολεύουν και που σε κάνουν να τους κυνηγάς ασταμάτητα μέχρι τελικά να πέσεις στην αγκαλιά τους. Όταν όμως τους κερδίσεις, συνειδητοποιείς ότι έχει χαθεί αυτή η έξαψη και πως οι μεγάλες προσδοκίες που είχες, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως ερωτεύεσαι άτομα με δυναμικό χαρακτήρα και πολύ πείσμα, χαρακτηριστικά που τα έχεις κι εσύ. Αγύριστα κεφάλια και οι δύο, οπότε βρίσκεστε σε μία συνεχή κόντρα, αφού κανένας σας δεν βάζει λίγο νερό στο κρασί του…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως γνήσια Διδυμίνα, κυνηγάς άντρες οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι για εσένα. Έχεις θέματα με τις δεσμεύσεις και πληγώνεται η καρδιά σου κάθε φορά που δένεσαι συναισθηματικά με ανθρώπους, που δεν μπορείς να έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Θέλεις να είσαι η δυνατή της σχέσης, οπότε συνήθως προτιμάς άντρες πιο αδύναμους από εσένα. Σου αρέσει να τους φροντίζεις και να είσαι εσύ το στήριγμά τους. Έτσι όμως παραμελείς τα δικά σου «θέλω»… 

ΛΕΩΝ

Αγαπητή Λιονταρίνα, μιας και είσαι από τους πιο δυναμικούς και ξεχωριστούς χαρακτήρες του κύκλου, ζητάς άντρες για τους οποίους είσαι ο κόσμος όλος! Η πραγματικότητα όμως είναι ότι χρειάζεσαι έναν σύντροφο ο οποίος είναι το ίδιο εντυπωσιακός με εσένα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Μαγεύεσαι από το ωραίο και το γοητευτικό, ξεχνώντας ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από αυτά. Σου αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτά που παίρνεις και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις γρήγορα.

**SUMMER SALES: ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! 

ΖΥΓΟΣ

Σε εξιτάρει πολύ το γεγονός ότι αρέσεις σε κάποιον και αποφασίζεις εύκολα να του δοθείς, χωρίς να εξετάσεις τι παραπάνω επιλογές μπορείς να έχεις. Δεν χρειάζεται να είσαι με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείς να δεθείς συναισθηματικά. Μπορείς και πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, είσαι ένα ιδιαίτερο ζώδιο και επειδή μπορείς να δώσεις πολλά πράγματα συναισθηματικά, απαιτείς το λιγότερο μία παρόμοια ανταπόκριση και από τον σύντροφό σου. Ξεκίνα λοιπόν να ψάχνεις τους όμοιούς σου, μόνο έτσι θα είσαι πραγματικά χαρούμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ θέλεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, επιλέγεις συνήθως άτομα που στη σχέση σας, σου δίνουν το ακριβώς αντίθετο. Προτιμάς αυτό που λέμε τα κακά παιδιά και αδάμαστους χαρακτήρες, αργά η γρήγορα όμως συνειδητοποιείς ότι παρουσιάζονται πολλά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και στον Τοξότη, έτσι και σε εσένα Αιγόκερε σου κάνουν κλικ οι πιο ακατάλληλοι άντρες για μία σχέση. Χρειάζεται να σταματήσεις να κάνεις λάθος επιλογές και να βγάλεις την αισθησιακή σου πλευρά προς τα έξω, ώστε να προσελκύσεις επιτέλους τα κατάλληλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις κατασταλάξει στις προτιμήσεις σου. Δεν σε απασχολούσε ποτέ η εμφάνιση.  Ίσως το μόνο που σε νοιάζει είναι να μην έχεις σύντροφο ο οποίος να είναι ανώτερος πνευματικά από εσένα. Είναι όμως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι τελικά;

ΙΧΘΥΕΣ

Σου αρέσουν πάρα πολύ οι άντρες με ιδιόρρυθμη και εγωκεντρική προσωπικότητα. Έχεις ευγενική ψυχή και σου αξίζει ένας άνθρωπος δίπλα σου ο οποίος θα σε στηρίζει και θα νοιάζεται και για εσένα, όχι μόνο για τον εαυτό του.

Διάβασε επίσης:  Αυτά τα ζώδια δε θα προσπαθήσουν καν να σώσουν τη σχέση τους

Οι 6 τύποι ανθρώπων που θα σου ραγίσουν την καρδιά

Τα 4 ζώδια που προσπαθούν μόνιμα να αλλάξουν το ταίρι τους

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.