«Αστροπελέκι» από Άση Μπήλιου: Συγκρούσεις και τελεσίγραφα για Αιγόκερους, Λέοντες και…

October 1, 2022


Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για ορισμένους από την Άση Μπήλιου, η οποία τονίζει πως ορισμένα ζώδια, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτiκά, θα γνωρίσουν δυσκολίες, όπως οι Αιγόκεροι και οι Λέοντες.Καλό μήνα! Η Σελήνη, δείκτης της καθημερινής μας διάθεσης, θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Τοξότη σχηματίζοντας μια ποικιλία όψεων, από τις οποίες αυτή που χρειάζεται προσοχή είναι η αν…

...τίθεση με τον Άρη στους Διδύμους το απόγευμα του Σαββάτου.Είναι μια όψη συγκρουσιακή που δημιουργεί πλαίσιο έντασης στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Αργότερα μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο,...

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για ορισμένους από την Άση Μπήλιου, η οποία τονίζει πως ορισμένα ζώδια, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτiκά, θα γνωρίσουν δυσκολίες, όπως οι Αιγόκεροι και οι Λέοντες.

Καλό μήνα! Η Σελήνη, δείκτης της καθημερινής μας διάθεσης, θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Τοξότη σχηματίζοντας μια ποικιλία όψεων, από τις οποίες αυτή που χρειάζεται προσοχή είναι η αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους το απόγευμα του Σαββάτου.

Είναι μια όψη συγκρουσιακή που δημιουργεί πλαίσιο έντασης στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Αργότερα μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, έτσι οι νυχτερινές ώρες του Σαββάτου χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά και στην οδήγηση.

Το Σάββατο έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα ευχάριστη από τη μια, που τείνει όμως προς την υπερβολή. Ίσως είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε την όρεξη μας και να πειθαρχήσουμε είτε σε θέματα διατροφής, αλκοόλ και γενικά καταχρήσεων. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 00:46 της Κυριακής μέχρι τις 10:38 το πρωί που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος, αλλά για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται η καθημερινότητα μας και θα φύγει η σύγχυση, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.