Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου;

October 1, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη πως θα επηρεαστούν τα ζώδια τον Φλεβάρη;Μία συναισθηματική μέρα που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις.Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να νοιώσετε την ταύτιση με τον άνθρωπο σας.Ήρθε η στιγμή να…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Μετά από δυο ξανθιές πάνε σε μελαχρινή - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό ΤΑΥΡΟΣΌσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να νοιώσετε την ταύτιση με τον άνθρωπο...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη πως θα επηρεαστούν τα ζώδια τον Φλεβάρη;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Μία συναισθηματική μέρα που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να νοιώσετε την ταύτιση με τον άνθρωπο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείτε λίγο από την απαιτητική περίοδο που πέρασε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό βοηθά πολύ τις αποφάσεις. Εμπρος λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα αυτή ευνοεί καινούριες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να νοιώσετε χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές, θα έχουν πληθώρα γεγονότων που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα αφομοιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατανόηση και η διαλλακτικότητα, θα φέρουν ισορροπία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε επιτέλους να λύσετε παρεξηγήσεις που σας έχουν πειράξει και να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευτυχώς για εσάς, ψυχολογικά θα χαλαρώσετε αρκετά αυτές τις ημέρες, οπότε και δεν έχετε άλλες εντάσεις και άλλους καβγάδες.

Ζώδια σήμερα 26/9

Αυτά τα 4 ζώδια πεθαίνουν για οτιδήποτε ρομαντικό

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που κυριολεκτικά κυριαρχεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι τόσο αγαπησιάρηδες και εξαρτώνται από τους άλλους που καμιά φορά τους αρκεί να απολαύσουν τα συναισθήματά τους άσχετα με την έκβαση των πραγμάτων. Ο καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων και τους εσωτερικούς κόσμους, όπου ο ρομαντισμός κυβερνά και πιστεύουν στην αγάπη για πάντα.

Ζυγός

Έχετε γνωρίσει ποτέ έναν Ζυγό που δεν ήταν ρομαντικός; Όλα έχουν νόημα όταν θυμάστε ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας. Ο Ζυγός είναι απολύτως ερωτευμένος με την ιδέα της αληθινής αγάπης, και σίγουρα δεν χρειάζεται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το θυμάται αυτό.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος και παθιασμένος με το ρομαντισμό. Είναι σαν να προσπαθούν πάντα οι Σκορπιοί αυτή τη βαθιά για κάποιον και να αγαπηθούν με τον ίδιο βαθύ τρόπο. Ναι, η αγάπη και ο έρωτας σπάνε τη μονοτονία της πραγματικότητας και σας δείχνουν κάτι πολύ πιο συναρπαστικό. Είτε αυτή η αγάπη διαρκεί είτε εξαφανίζεται, αναπόφευκτα αλλάζετε με κάποιο τρόπο. Απλά ο Σκορπιός πέφτει με τα μούτρα!

Ιχθείς

Έχετε γνωρίσει ποτέ Ιχθείς που δεν είχαν το μυαλό τους στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή ονειρεύονται έναν πολύ πιο μαγικό κόσμο από την πραγματικότητα, και χωρίς αμφιβολία, είναι γεμάτος ρομαντισμό. Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημες εξελίξεις για Καρκίνους, Σκορπιούς και ακόμη 5 ζώδια – Σοβαρή ενημέρωση από την Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τα ευχάριστα για 6 ζώδια – Εντάσεις όμως για Ιχθύες, Σκορπιούς και…

Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τα ευχάριστα για 6 ζώδια – Εντάσεις όμως για Ιχθύες, Σκορπιούς και…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.