Οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Ταύρο

October 2, 2022


Για να κάνεις μια σχέση, θα πρέπει να ταιριάζεις με τον/την άλλο/η, να έχετε κοινά στοιχεία, πράγματα που να σας ενώνουν και να περνάτε καλά και να θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ο άντρας Ταύρος&…

...�ανήκει στους πιο... σταθερούς τύπους του ζωδιακού. Υπάρχουν τέσσερεις γυναίκες, με τις οποίες θα μπορούσε να κάνει μια επιτυχημένη σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει...

Για να κάνεις μια σχέση, θα πρέπει να ταιριάζεις με τον/την άλλο/η, να έχετε κοινά στοιχεία, πράγματα που να σας ενώνουν και να περνάτε καλά και να θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ο άντρας Ταύρος ανήκει στους πιο… σταθερούς τύπους του ζωδιακού. Υπάρχουν τέσσερεις γυναίκες, με τις οποίες θα μπορούσε να κάνει μια επιτυχημένη σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την γυναίκα Καρκίνο ο Ταύρος θα τα βρει μια χαρά! Είναι και οι δυο άτομα της οικογένειας και του σπιτιού. Και για να τα λέμε όλα και του… φαγητού! Kόβει ο ένας και ράβει ο άλλος στην προκειμένη περίπτωση. Θέλουν και οι δυο συναίσθημα, αγάπη, ρομαντισμό και φυσικά… σταθερότητα! Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια μαζί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα από την άλλη μπορεί να κλέψει την καρδιά ενός Ταύρου με την επιβλητική της παρουσία. Είναι και εκείνη ηγετική φυσιογνωμία και του προκαλεί τον θαυμασμό. Επίσης έχει μια σοβαρότητα στην ζωή της και ταιριάζει με τα γούστα του Ταύρου. Δεν είναι και τόσο… party animal και της αρέσει να μένει και στο σπίτι μαζί του και να χαλαρώνουν αγκαλιά στον καναπέ.

ΙΧΘΥΕΣ

Στην σχέση αυτή «μιλάει» ο ρομαντισμός και το συναίσθημα. Η Ψαρίνα είναι διατεθειμένη να αφιερώσει την ζωή της στο να φροντίζει τον Ταύρο. Να τον έχει κορώνα στο κεφάλι της, να του μαγειρεύει και να του λέει σε όλα “ναι”. Να μην τσακώνεται μαζί του και να ακολουθεί τους ρυθμούς του. Και οι δυο είναι ρομαντικοί και αποζητούν το απόλυτο συναίσθημα στα ερωτiκά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα παρέχει στον Ταύρο σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ξέρει ότι θα τον στηρίξει σε όλα, θα τον βοηθήσει και ότι μπορεί πάνω της να βασιστεί. Πάνω κάτω «βλέπουν» τη ζωή με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να είναι δυο ζώδια που βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο, ωστόσο στην περίπτωσή τους ισχύει αυτό που λέμε «τα ετερώνυμα έλκονται» και μια σχέση μεταξύ τους μπορεί να πετύχει και να είναι και οι δυο ευτυχισμένοι. 

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δίνουν τελεσίγραφα με χαρακτηριστική ευκολία

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κρέμονται από το ταίρι τους και θέλουν να είναι συνέχεια μαζί του

Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού είναι το αντικείμενο του πόθου των περισσότερων γυναικών!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.