Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι… «γερά ποτήρια», αλλά δε μεθάνε!

October 3, 2022


Για τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, το ποτό είναι ευχαρίστηση. Τους αρέσει το αλκόολ και θέλουν, όταν βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να πιούν… τον Βόσπορο! Το καλό με εκείνα είναι ότι παρότι θα ξεφύγουν στην ποσότητα του αλκοόλ, δεν μεθάνε και δεν έχουν άσχημες παρενέργειες. Το σηκώνουν το ποτό και έτσι είναι… γερά ποτήρια.Vivere pericolosamente… Αυτή είναι μια φράσ…

...� φράση που μπορεί να περιγράψει άνετα έναν Κριό. Θέλει να φτάνει στα όριά του, να δοκιμάζει συνέχεια καινούργια πράγματα και να διασκεδάζει. Είναι γνωστό ότι ανήκει στα… party animals ζώδια, οπότε βγαίνει συχνά. Και όταν βγαίνει, του δίνει και καταλαβαίνει. Απλώς είναι τυχερός που...

Για τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, το ποτό είναι ευχαρίστηση. Τους αρέσει το αλκόολ και θέλουν, όταν βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να πιούν… τον Βόσπορο! Το καλό με εκείνα είναι ότι παρότι θα ξεφύγουν στην ποσότητα του αλκοόλ, δεν μεθάνε και δεν έχουν άσχημες παρενέργειες. Το σηκώνουν το ποτό και έτσι είναι… γερά ποτήρια.

ΚΡΙΟΣ

Vivere pericolosamente… Αυτή είναι μια φράση που μπορεί να περιγράψει άνετα έναν Κριό. Θέλει να φτάνει στα όριά του, να δοκιμάζει συνέχεια καινούργια πράγματα και να διασκεδάζει. Είναι γνωστό ότι ανήκει στα… party animals ζώδια, οπότε βγαίνει συχνά. Και όταν βγαίνει, του δίνει και καταλαβαίνει. Απλώς είναι τυχερός που το ποτό δεν τον πιάνει και τόσο εύκολα και μπορεί να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, χωρίς μετά να έχει τις άσχημες παρενέργειες που όλοι ξέρουμε…

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί ο Ταύρος να μην το κουνάει συχνά από τον καναπέ του, ωστόσο, αν βγει, τα δίνει όλα. Είναι ένα ζώδιο που του αρέσει η υπερβολή. Αν αποφασίσει να πιει, δεν θα μείνει στο ένα ποτηράκι. Θα το καταναλώσει όλο το μπουκάλι και δεν θα νιώθει καθόλου τύψεις. Πέρα από γερό πιρούνι, να ξέρεις ότι ο Ταύρος είναι και γερό… ποτήρι. Δεν τον πιάνει το αλκοόλ εύκολα, άρα αν βγείτε μαζί, δεν θα σε κάνει ρεζίλι με τα μεθυσμένα καμώματά του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι γλεντζές. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βγαίνει, διασκεδάζει, πηγαίνει από party σε party και από μπουζούκια σε μπουζούκια. Δεν κάθεται σε ένα μέρος μόνο. Η βραδιά για εκείνον δεν τελειώνει, αν δεν βγει ο ήλιος για τα καλά. Όλο αυτό το lifestyle λοιπόν προϋποθέτει ότι θα πιει. Ο Λέοντας «πίνει τα κάλτσες του» σε κάθε του έξοδο. Δεν σταματάει σε ένα-δυο ποτά. Είναι γερό ποτήρι, το σηκώνει και έτσι δεν το μετριάζει. Έχει τον έλεγχο των πράξεών του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Last, but not least, o Τοξότης! Ένα ακόμα «γερό ποτήρι» στην σχετική μας λίστα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι η χαρά της ζωής. Θέλει να βγαίνει, να διασκεδάζει και να πίνει. Λατρεύει το ποτό. Μπορεί πραγματικά να πιει τον Βόσπορο και να μην τον αγγίξει καν. Είναι σκληρό καρύδι και δεν μεθάει εύκολα. Έχει αντοχές και μέσα από το ποτό παίρνει ευχαρίστηση. Τον βοηθάει να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο και να γίνει ακόμα πιο αστείος και ίσως κάποιες φορές και λίγο… κάφρος.

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.