«Πέλεκυς» από Άση Μπήλιου: Δυσκολίες και εμπόδια για Παρθένους, Τοξότες και…


Δύσκολα τα πράγματα για ορισμένους από την Άση Μπήλιου, η οποία τονίζει πως ορισμένα ζώδια, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτiκά, θα γνωρίσουν εμπόδια, όπως οι Παρθένοι και οι Τοξότες..Το Σάββατο είχαμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα ευχάριστη από τη μια, που τείνει όμως προς την υπερβολή. Ίσως ήταν δύσκολο να συγκρατήσουμε την όρεξη μας και να πειθαρχήσουμε είτε σε θέ…

...ματα διατροφής, αλκοόλ και γενικά καταχρήσεων.Στη συνέχεια η Σελήνη βγήκε σε φάση κενής πορείας στις 00:46 της Κυριακής και θα είναι μέχρι τις 10:38 το πρωί που θα περάσει στον Αιγόκερω.Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος, αλλά για να πάρει την ταχύτητα...

Δύσκολα τα πράγματα για ορισμένους από την Άση Μπήλιου, η οποία τονίζει πως ορισμένα ζώδια, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτiκά, θα γνωρίσουν εμπόδια, όπως οι Παρθένοι και οι Τοξότες..

Το Σάββατο είχαμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα ευχάριστη από τη μια, που τείνει όμως προς την υπερβολή. Ίσως ήταν δύσκολο να συγκρατήσουμε την όρεξη μας και να πειθαρχήσουμε είτε σε θέματα διατροφής, αλκοόλ και γενικά καταχρήσεων.

Στη συνέχεια η Σελήνη βγήκε σε φάση κενής πορείας στις 00:46 της Κυριακής και θα είναι μέχρι τις 10:38 το πρωί που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος, αλλά για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται η καθημερινότητα μας και θα φύγει η σύγχυση, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.