Θαυμάσια νέα για Λέων, Παρθένο και… – Και όμως η Λίτσα Πατέρα μετέφερε ευχάριστες εξελίξεις

October 3, 2022


Δείτε τι μας περιμένει σήμερα 3/10 και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε για τα ζώδια που μπορεί λίγο να δυσκολευτούν σήμερα αλλά και για εκείνα που θα περάσουν μια πιο ήρεμη ημέρα. Πάντως ο Λεφάκης αναφέρθηκε σε άσχημες εξελίξεις.Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσε…

...�ετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Αποκλειστικό: Στο μαιευτήριο ΡΕΑ από την πίσω πόρτα η Ελένη Φουρέιρα - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ...

Δείτε τι μας περιμένει σήμερα 3/10 και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε για τα ζώδια που μπορεί λίγο να δυσκολευτούν σήμερα αλλά και για εκείνα που θα περάσουν μια πιο ήρεμη ημέρα. Πάντως ο Λεφάκης αναφέρθηκε σε άσχημες εξελίξεις.

Τα ζώδια σήμερα 3/10 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε σημαντικές κινήσετε, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Λίτσα Πατέρα ζώδια
Instagram/Litsa Patera

Αυτά τα 4 ζώδια πεθαίνουν για οτιδήποτε ρομαντικό

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που κυριολεκτικά κυριαρχεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι τόσο αγαπησιάρηδες και εξαρτώνται από τους άλλους που καμιά φορά τους αρκεί να απολαύσουν τα συναισθήματά τους άσχετα με την έκβαση των πραγμάτων. Ο καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων και τους εσωτερικούς κόσμους, όπου ο ρομαντισμός κυβερνά και πιστεύουν στην αγάπη για πάντα.

Ζυγός

Έχετε γνωρίσει ποτέ έναν Ζυγό που δεν ήταν ρομαντικός; Όλα έχουν νόημα όταν θυμάστε ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας. Ο Ζυγός είναι απολύτως ερωτευμένος με την ιδέα της αληθινής αγάπης, και σίγουρα δεν χρειάζεται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το θυμάται αυτό.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος και παθιασμένος με το ρομαντισμό. Είναι σαν να προσπαθούν πάντα οι Σκορπιοί αυτή τη βαθιά για κάποιον και να αγαπηθούν με τον ίδιο βαθύ τρόπο. Ναι, η αγάπη και ο έρωτας σπάνε τη μονοτονία της πραγματικότητας και σας δείχνουν κάτι πολύ πιο συναρπαστικό. Είτε αυτή η αγάπη διαρκεί είτε εξαφανίζεται, αναπόφευκτα αλλάζετε με κάποιο τρόπο. Απλά ο Σκορπιός πέφτει με τα μούτρα!

Ιχθείς

Έχετε γνωρίσει ποτέ Ιχθείς που δεν είχαν το μυαλό τους στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή ονειρεύονται έναν πολύ πιο μαγικό κόσμο από την πραγματικότητα, και χωρίς αμφιβολία, είναι γεμάτος ρομαντισμό. Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου;

Άσχημες εξελίξεις για Αιγόκερους, Ζυγούς και… – Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για το νέο ξεκίνημα της εβδομάδας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.