Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου;

October 3, 2023


Ποια ζώδια θα έχουν μια πιεστική ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου (δείτε επίσης τις προβλέψεις για όλο τον πλανήτη μέχρι το 2030).Είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνετε σχέδια και πλάνα με το νέο μήνα.Προφυλαχθείτε από πιέσεις που προκαλούν τα όριά σας!Είναι η εποχή σας να λάμψετε και το σύμπαν σας επευφημεί σε κάθε…

...ς!ΔΙΔΥΜΟΙΕίναι η εποχή σας να λάμψετε και το σύμπαν σας επευφημεί σε κάθε σας βήμα αρκεί να πηγαίνετε αργά.ΚΑΡΚΙΝΟΣΖητήστε από το σύντροφό σας αυτό που θέλετε χωρίς υπεκφυγές και αναβολές.ΛΕΩΝΆνθρωποι από το παρελθόν θα εμφανιστούν και πάλι στην ζωή σας και θα σας αναστατώσουν.ΠΑΡΘΕΝΟΣΝα...

Ποια ζώδια θα έχουν μια πιεστική ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου (δείτε επίσης τις προβλέψεις για όλο τον πλανήτη μέχρι το 2030).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνετε σχέδια και πλάνα με το νέο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προφυλαχθείτε από πιέσεις που προκαλούν τα όριά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η εποχή σας να λάμψετε και το σύμπαν σας επευφημεί σε κάθε σας βήμα αρκεί να πηγαίνετε αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήστε από το σύντροφό σας αυτό που θέλετε χωρίς υπεκφυγές και αναβολές.

ΛΕΩΝ

Άνθρωποι από το παρελθόν θα εμφανιστούν και πάλι στην ζωή σας και θα σας αναστατώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να περιμένετε την εμφάνιση μερικών άκρως συναρπαστικών ευκαιριών!

ΖΥΓΟΣ

Η υπομονή και η σκληρή δουλειά σας επιτέλους αρχίζουν να αποδίδουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε λάτρης των νέων στόχων και προσπαθείτε σκληρά να τους πραγματοποιήσετε. Θα τα πάτε καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν νιώσετε απογοήτευση αυτές τις μέρες ή βαρεμάρα, βρείτε τρόπο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι παραγωγικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να θυμάστε ότι η μεταμόρφωση απαιτεί χρόνο… αλλά με υπομονή και επιμονή, θα φτάσετε εκεί που επιθυμεί η ψυχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως ανακαλύψετε μια εντελώς νέα εκδοχή του εαυτού σας και πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτή.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια αλλαγή μπορεί να φαίνεται σαν μια προκλητική διαδικασία, ιδιαίτερα για τις σχέσεις σας και θέλει προσοχή!

pink.gr

Άσχημες εξελίξεις για 5 ζώδια – Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Οκτώβρη

Ο Κώστας Λεφάκης στις αστρολογικές του προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα 2/10 έως 8/10, έκανε αναφορά σε διλήμματα και κόντρες που μπορεί να σημειωθούν σε διάφορους τομείς των 12 ζωδίων. Ποιοι πρέπει να είναι κυρίως πιο προσεκτικοί;

Κριός

Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις με το πέρασμα στον Οκτώβριο. Ο μήνας που ξεκινά αλλάζει πολλές ισορροπίες και φέρνει αναστάτωση σε πολλούς τομείς. Κυρίως φροντίστε να μην αμελείτε οικονομικές υποχρεώσεις και αλλά πρακτικά της δουλειάς σας. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας δίνει τις πολυπόθητες ευκαιρίες, είτε να αξιοποιήσετε την εύνοια που υπάρχει, είτε να ξεπεράσετε εμπόδια σε μια δύσκολη σχέση, ή να πάρετε αποφάσεις τις οποίες διστάζατε. Επωφεληθείτε από συμπτώσεις ή συγκυρίες και προβάλετε ταλέντα και ικανότητες που διαθέτετε.

Ταύρος

Πιο ευχάριστα ανοίγει την αυλαία του ο Οκτώβριος για εσάς. Σε προτεραιότητα μπαίνει η εργασία και η επικοινωνία. Τα αποτελέσματα των επόμενων ημερών είναι άμεσα. Η ροή των γεγονότων είναι θετική Θυμηθείτε ότι η θετική στάση του περιβάλλοντος στα ζητήματα που σας αφορούν, εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σας, εύστοχες ενέργειες. Κάντε τον κόπο να μελετήσετε σωστά τα δεδομένα και να δουλέψετε λίγο περισσότερο τις αθέατες πτυχές. Υπερασπίστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, αποκλείστε ανάμιξη ακατάλληλων τρίτων στις υποθέσεις σας και αποφεύγοντας την διαρροή των μυστικών σας.

Δίδυμοι

Θετικότερο το πρώτο διάστημα του Οκτωβρίου για εσάς, με έμφαση στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή ευχάριστες δραστηριότητες. Ο Άρης διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, γεγονός που σημαίνει ενεργοποίηση εκ μέρους σας σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Σκεφτείτε πιο πρακτικά και λειτουργήστε πιο αποτελεσματικά. Αξιοποιήστε λοιπόν τις ευκαιρίες στα οικονομικά αλλά μην αμελείτε το κλείσιμο των αντιστοίχων εκκρεμοτήτων. Δείτε πιο θετικά την εξέλιξη μιας νέας εποχής τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας δρώμενα.

Καρκίνος

Ο Άρης από τον Ζυγό ορίζει ένα διάστημα ενδιαφέρον αλλά κουραστικό. Οπλιστείτε με υπομονή και επιδεξιότητα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στις δυσκολίες και θυμηθείτε ότι η εύκολη λύση, δεν είναι η ιδανική. Αποφύγετε επίσης να μεταθέσετε δικές σας ευθύνες σε ακατάλληλους τρίτους γιατί έτσι τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Αισθηματικά γίνετε πιο τολμηροί, οργανώστε τη στρατηγική σας, κρατήστε επαφή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει οι ελεύθεροι, ενώ τα νέα, παντρεμένα ζευγάρια, θα περάσετε σύντομα σε ένα πιο αποδοτικό διάστημα.

Λέων

Αυξάνει η κίνηση και πληθαίνουν οι μετακινήσεις σας τις επόμενες μέρες. Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας και σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να βιαστείτε στα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Επίσης θα σας απασχολήσουν γεγονότα στο στενό περιβάλλον, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε συναινετικά με εκείνους που επίσης τους αφορούν. . Άνθρωποι που θα συναντήσετε θα έχουν σημαντικά πράγματα να σας ανακοινώσουν ενώ κάθε ανατροπή ή αλλαγή κρύβει μια ευκαιρία ή κάτι σημαντικό. Την ευκαιρία την αξιοποιείτε, το σημαντικό το ψάχνετε. Ερωτικά παραμένετε ευνοημένοι.

Παρθένος

Καλή η περίοδος αυτή στην αλλαγή του μήνα, καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι κάτι σημαντικό κυοφορείται για εσάς. Ο Ερμής, περνώντας στον Ζυγό σας βοηθά να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, ή να διεκδικήσετε καθυστερημένες οφειλές τρίτων απέναντί σας. Διευκολύνεστε σε πρακτικές σας ανάγκες, εισπράττετε αρκετή δόση αγάπης από κάποιους ανθρώπους και αρκετοί από εσάς λύνετε μυστήρια που σας είχαν απασχολήσει τους προηγούμενους μήνες. Ενεργοποιηθείτε τώρα, αλλά φροντίστε τις δικλείδες ασφαλείας σας γιατί ο μήνας στην πορεία του θα φέρει ανατροπές και εμπόδια.

Ζυγός

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και φέρνει διευκολύνσεις σαν δώρα για την περίοδο των γενεθλίων σας. Παρότι οι απαιτήσεις στην εργασία πληθαίνουν και πολλά γεγονότα σας αναγκάζουν να πάρετε δυναμική στάση για τα συμφέροντα της δουλειάς σας, καταφέρνετε να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς δραστηριοτήτων και ανθρώπων, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συναισθηματικά αρκεστείτε σε ότι σας δίνεται, ενώ οικονομικά για να βρείτε υποστήριξη ή λύσεις, πρέπει να τις αναζητήσετε με υπομονή. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που περιπλέκουν τα πράγματα και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν οι άλλοι γίνονται φορτικοί.

Κώστας Λεφάκης ζώδια εβδομάδας

Σκορπιός

Ο μήνας αυτός θα είναι καλύτερος από τους δύο προηγούμενους. Ένας νέος ορίζοντας ανοίγει για εσάς με το ξεκίνημα του Οκτωβρίου ο οποίος ευνοεί νέες γνωριμίες, περισσότερη ερωτiκή δράση, μετακινήσεις και ταξίδια. Φροντίστε να είστε σωστοί στις προσωπικές σας σχέσεις και επιμελείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε σε ήπιους τόνους και όχι εριστικά ή ανταγωνιστικά. Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσετε ότι χάθηκε, βάζοντας τις βάσεις των αλλαγών τώρα, την πρώτη εβδομάδα του μήνα και όχι αργότερα, καθώς ακολουθούν εκλείψεις.

Τοξότης

Σημαντικός και για εσάς ο Οκτώβριος παρά το γεγονός ότι θα αναμοχλεύσει συχνά φόβους και ανησυχίες σας. Υποχρεώσεις, εργασία και προοπτικές παίζουν σύνθετο ρόλο καθημερινής επίδρασης και στο πρόγραμμα αλλά και στη διάθεση σας. Έχοντας όμως για λίγο ακόμα τον Άρη και την Αφροδίτη στο Ζυγό, μπορείτε να πάρετε δίκαιες αποφάσεις και να αλλάξετε πορεία αποφεύγοντας κάποια σημαντικά εμπόδια. Το σημείο πάντως που πρέπει να προσeξετε στην διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος είναι ο επαγγελματικός τομέας.

Αιγόκερως

Αρχίζει ένα διάστημα το οποίο θα αναταράξει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μέσα από αυτή την αναταραχή θα αποκαλυφθούν αλήθειες και μια νέα πραγματικότητα αναδύεται. Είναι θεμιτό να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, να υπερασπιστείτε κεκτημένα και να κάνετε τα βήματα εκείνα που θεωρούνται απαραίτητα για την εξέλιξή σας. Επίσης μην ξεχνάτε την διπλωματική συμπεριφορά και τις σκόπιμες υπεκφυγές. Αποφύγετε λοιπόν ανοικτούς πολέμους με εκείνους που έχετε αντικρουόμενα συμφέροντα και υπερασπιστείτε τις θέσεις σας. Αισθηματικά δείξτε κατανόηση στις θέσεις του συντρόφου σας.

Υδροχόος

Τα πράγματα εξελίσσονται καλά και αυτήν την εβδομάδα δίνετε μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως αυξηθούν οι κόποι και οι υποχρεώσεις αλλά είναι για το καλό σας και εσείς δεν έχετε παρά να υπηρετήσετε τις σκοπιμότητες οι οποίες με τη σειρά τους, σας οδηγούν σε νέες προσωπικές επιτυχίες. Ευνοείστε σε διευθετήσεις υποθέσεων και μπορείτε διακριτικά μεν αλλά αποφασιστικά να επιβάλετε τη θέληση σας στην εργασία σας. Αισθηματικά ζείτε κάποιες καλές στιγμές οι οποίες μπορεί να παίξουν και μοιραίο ρόλο από θετική πλευρά εξελίξεων.

Ιχθείς

Τα πράγματα δεν αλλάζουν και εσείς πρέπει να υπερασπιστείτε την καριέρα και την οικογένεια. Αποφύγετε θέματα που δεν ευνοούν την ψυχολογία σας και δείξτε υπομονή και αντοχή απέναντι σε ότι σας ταλαιπωρεί τώρα. Αισθηματικά βρίσκεστε σε περίοδο προσαρμογών η οποία φαίνεται να έχει διάρκεια. Αποφύγετε αποφάσεις που επηρεάζουν άλλους τομείς. Οικονομικά, κάποια έξοδα κρίνονται απαραίτητα και ως εκ τούτου αναπόφευκτα. Η εβδομάδα όμως έχει και θετικές πτυχές που αφορούν σε κοινωνικές συναναστροφές και φιλίες.

oroskopos.gr

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς

Ο φετινός Μάης είναι γεμάτος από αστρολογικές εκπλήξεις! Σα να είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, ένα πράγμα, ότι συμβαίνει σας επηρεάζει άμεσα!

Με το που άλλαξε ο μήνας, ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο γύρισε ανάδρομος και όλος τυχαίως τα «κοίμιασε» με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου! Ο Ουρανός που έχει «κατσικωθεί» στο σβέρκο των Ταύρων, φρόντισε τις ίδιες μέρες να ξεκινήσει το ψαχούλεμα με τη βοήθεια του Άρη, που βρίσκεται στα γλυκά και ευαίσθητα Καρκινάκια. Ας κάνουμε την αποκρυπτογράφηση, δε λέτε;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.