«Χρυσό» το 2024 από Σμάρω Σωτηράκη: «Σκάνε» χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

October 4, 2023


«Χρυσό» προβλέπει το 2024 η Σμάρω Σωτηράκη, καθώς «σκάνε» χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια.Τι θα μας φέρει το νέο έτος; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.Δείτε το βίντεοΖώδια: Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά παραμελημένοι σε μια σχέση. Ο σύντροφός τους δεν τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισ…

...�α αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη Κρόνου - Ερμή.Όταν αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι, μπορεί να γίνουν ανήσυχοι, αναζητώντας...

«Χρυσό» προβλέπει το 2024 η Σμάρω Σωτηράκη, καθώς «σκάνε» χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια.

Τι θα μας φέρει το νέο έτος; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Δείτε το βίντεο

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Ζώδια: Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά παραμελημένοι σε μια σχέση. Ο σύντροφός τους δεν τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη Κρόνου – Ερμή.

Όταν αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι, μπορεί να γίνουν ανήσυχοι, αναζητώντας επιβεβαίωση με μανία. Μπορεί να αισθάνονται ότι δεν εκτιμώνται και να παλεύουν με συναισθήματα συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο. Λαχταρούν συναισθηματική σύνδεση και ασφάλεια. Όταν αισθάνονται παραμελημένοι ή χωρίς υποστήριξη, μπορεί να πληγωθούν εύκολα και να αποσυρθούν στο προστατευτικό τους κέλυφος, νιώθοντας ότι δεν τους αγαπούν και τους περιφρονούν συναισθηματικά.

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή τους στους άλλους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να αισθάνονται παραμελημένοι όταν δεν ικανοποιούνται οι δικές τους συναισθηματικές ανάγκες. Μπορεί να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους, οδηγώντας σε μια αίσθηση συναισθηματικής παραμέλησης.

Εκτιμούν την ανεξαρτησία και την πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι όταν δεν εκπληρώνεται η ανάγκη τους για συναισθηματική οικειότητα και κατανόηση. Μπορεί να αποσπαστούν συναισθηματικά και να αναζητήσουν παρηγοριά στις δικές τους σκέψεις και ιδέες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.