24 ώρες «χρυσού» από Κώστα Λεφάκη: Αμέτρητα λεφτά για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

October 4, 2023


Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Ο από μηχανής θεός επεμβαίνει με λύσεις. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχονται 24 ώρες «χρυσού» για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς «σκάνε» αμέτρητα λεφτά πάνω τους. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Οι προσπάθειές σας εδραιώνονται τώρα, και μπορείτε να σημειώσετε μια…

...�ε μια επιτυχία στην δουλειά σας.ΤΑΥΡΟΣΗ δουλειά σας μπορεί να σας αγχώσει σήμερα, αλλά μπορεί να έχετε κάποιες επιτυχίες. Κάντε έξυπνες κινήσεις ή σχέδια χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας.ΔΙΔΥΜΟΙΜε ικανοποίηση διαπιστώνετε ότι η εργασία σας τώρα μπορεί να κυλήσει...

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Ο από μηχανής θεός επεμβαίνει με λύσεις. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχονται 24 ώρες «χρυσού» για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς «σκάνε» αμέτρητα λεφτά πάνω τους. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Οι προσπάθειές σας εδραιώνονται τώρα, και μπορείτε να σημειώσετε μια επιτυχία στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δουλειά σας μπορεί να σας αγχώσει σήμερα, αλλά μπορεί να έχετε κάποιες επιτυχίες. Κάντε έξυπνες κινήσεις ή σχέδια χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ικανοποίηση διαπιστώνετε ότι η εργασία σας τώρα μπορεί να κυλήσει πιο άνετα. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, και σας απασχολεί περισσότερο τώρα το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην γίνεστε εριστικοί με άτομα που μπορεί να θίξουν την καλή σας εικόνα, και αφοσιωθείτε στην δουλειά σας. Μια καλύτερη περίοδος ξεκινάει τώρα για σχέσεις και συνεργασίες.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε το άγχος να σας παρασύρει σε λάθη, και μην δείχνετε τόσο ευαίσθητοι και υπερβολικοί με τα λάθη των άλλων. Φανείτε πιο χαλαροί στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θαυμάσια μέρα για συζητήσεις, επικοινωνία και κάποιες συμφωνίες που θα κάνετε. Είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στους άλλους αλλά και πιο ξεκάθαροι στις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν το πρόγραμμά σας να αλλάξει από μια ξαφνική συνάντηση ή μια άλλη έκτακτη ανάγκη. Προσeξτε στην οδήγησή σας και εκμεταλλευτείτε μια οικονομική ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καλή σας ιδέα μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο. Θέματα οικονομικά γίνονται πιεστικά για την περαιτέρω πρόοδό σας. Οι σχέσεις σας αρχίζουν να γεννούν κάποια ερωτηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο αυτή μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για κρίσιμα θέματα που αφορούν επενδύσεις ή οικογενειακά θέματα. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες στην διαχείρισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ καλή διάθεση σας κυριεύει σήμερα. Φροντίστε να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον και κάντε θετικές σκέψεις. Οι επόμενες μέρες θα ομορφύνουν την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απορροφήσουν περισσότερο σήμερα. Δείχνετε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, αλλά προσeξτε κάποιες οικονομικές ή νομότυπες παραμέτρους.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποια απρόοπτα οικογενειακά γεγονότα θα σας αποδιοργανώσουν. Φροντίστε να μην χάσετε όμως κάποιες επαγγελματικές θετικές εξελίξεις που ξεκινάνε αυτές τις μέρες.

πηγή: elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.