«Θησαυροφυλάκιο» η Βίκυ Δρόσου: Ερωτική και οικονομική ευμάρεια για Καρκίνους, Αιγόκερους και ακόμη τρία ζώδια έως τις 8 Νοεμβρίου (Video)

October 5, 2023


«Θησαυροφυλάκιο» από τη Βίκυ Δρόσου με την έμπειρη αστρολόγο να υπόσχεται ερωτiκή και οικονομική ευμάρεια για Καρκίνους, Αιγόκερους και ακόμη τρία ζώδια έως τις 8 Νοεμβρίου. Επίσης, η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό»Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (από τον Μάιο 2023), έφτασε η στιγ…

...ι το κάθε ζώδιο η Αφροδίτη από την ΠαρθένοΜετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (από τον Μάιο 2023), έφτασε η στιγμή να πάει παρακάτω και να συνεχίσει την πορεία της στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας το επόμενο βήμα της, περνώντας στο ζώδιο της Παρθένου!Η Αφροδίτη...

«Θησαυροφυλάκιο» από τη Βίκυ Δρόσου με την έμπειρη αστρολόγο να υπόσχεται ερωτiκή και οικονομική ευμάρεια για Καρκίνους, Αιγόκερους και ακόμη τρία ζώδια έως τις 8 Νοεμβρίου. Επίσης, η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό»

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά – Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Αφροδίτη από την Παρθένο

Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (από τον Μάιο 2023), έφτασε η στιγμή να πάει παρακάτω και να συνεχίσει την πορεία της στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας το επόμενο βήμα της, περνώντας στο ζώδιο της Παρθένου!

Η Αφροδίτη από την Παρθένο, βρίσκεται σε θέση πτώσης και από αυτή την θέση, υπεραναλύει ζητήματα που αφορούν τον έρωτα (αλλά και τα οικονομικά), περιορίζοντας το αίσθημα της ανεμελιάς, της χαράς, της διασκέδασης!

Η Παρθένος ωστόσο είναι το ζώδιο της Υπηρεσίας και η Αφροδίτη από αυτή την θέση, δημιουργεί την ανάγκη και την επιθυμία να προσφέρουμε έργο, να λειτουργήσουμε δημιουργικά στα επαγγελματικά, να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας ή και την υγεία μας, αλλά να δείξουμε με πράξεις (και όχι με λόγια) ότι αγαπάμε και φροντίζουμε το άτομο της καρδιάς μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να παρακολουθήσεις αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από την Παρθένο έως τις 8 Νοεμβρίου 2023.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.