Μόνο 1 ζώδιο θα ταλαιπωρηθεί σήμερα 7/10 σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα – Ευχάριστα νέα για τα υπόλοιπα 11

October 7, 2022


Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ δείτε εδώ και εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να προετοιμάσετε το επόμενο βήμα, ειδικά αν έχει και οικονομικές αποχρώσεις. Προσeξτε όμως έξοδα.Οι φίλοι έχουν …

...κά αν έχει και οικονομικές αποχρώσεις. Προσeξτε όμως έξοδα. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου - Αξέχαστες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη...

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ δείτε εδώ και εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 7/10

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να προετοιμάσετε το επόμενο βήμα, ειδικά αν έχει και οικονομικές αποχρώσεις. Προσeξτε όμως έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι έχουν εξαιρετικές συμβουλές, οι οποίες σας βοηθούν, αυτές τις μέρες όμως καλείστε να πάρετε αποφάσεις στα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εστιάζετε σε όσα λείπουν από την αισθηματική σας ζωή, προτιμήστε να δώσετε την ενέργειά σας κάπου που θα υλοποιηθεί ένα σωστό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τους ονειροπόλους Ιχθύς μπορεί να σας ανοίξει δρόμους, πρέπει να κάνετε όμως ξεκαθαρίσματα με φίλους.

ΛΕΩΝ

Τα διλήμματα δεν θα λείψουν στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο σήμερα μπορείτε να δείτε οικονομικές υποθέσεις να προχωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες, το κλίμα είναι πολύ θετικό. Προσeξτε τις γκρίνιες!

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί αναζητούσατε την ξεκούραση, ωστόσο είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από μια εξαιρετική θέση μπορεί να δώσει ώθηση στα σχέδιά σας, αυτές τις μέρες όμως καλείστε να πάρετε αποφάσεις στα αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο οικείο σας περιβάλλον είναι βοηθητικό, ακόμα και αν κάποια θέματα εργασίας (υγεία) σας προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια εξαιρετική ημέρα για βόλτες, εκδρομές, συζητήσεις και επαφές, τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμως συνεχίζουν να σας χρειάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθήστε σήμερα ένα οικονομικό θέμα, μολονότι στην προσωπική σας ζωή πιθανώς να υπάρχουν κάποια… αγκάθια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ πείθετε τους γύρω σας με τα επιχειρήματά σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 7/10

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν έναν υπέροχο Οκτώβριο

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους για εσάς. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη φέρνουν χαρά και ρομαντισμό στον πέμπτο οίκο σας, αυτόν της διασκέδασης και της απόλαυσης. Τώρα είναι η ευκαιρία για περισσότερα ραντεβού ή περισσότερο ρομαντισμό και να κάνετε όλα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανές. Από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 29 Οκτωβρίου, ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σας) θα περάσει επίσης στον πέμπτο οίκο και σας και μια έκρηξη δημιουργικότητας θα σας παρασύρει. Να θυμάστε, όμως, πως ένα αίσθημα απογοήτευσης μπορεί να σας καταβάλλει, επειδή ο Άρης κινείται και πάλι στο ζώδιό σας. Θα αναγκαστείτε να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που ακολουθείτε τους στόχους σας και πώς επιλέγετε να διαχειριστείτε την απόρριψη και την αποτυχία. Το πώς θα επιλέξετε να κινηθείτε και να ενεργήσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ζυγός

Απολαμβάνετε όσο τίποτα άλλο τα γενέθλιά σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, στον πρώτο οίκο σας (της φροντίδας του εαυτού) νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Σας αρέσει να σας λατρεύουν και αυτή την περίοδο είστε το επίκεντρο της προσοχής. Προετοιμαστείτε για αγάπη, ενθουσιασμό και εξέλιξη που δεν περιμένετε στις σχέσεις σας. Μπορεί τον περασμένο μήνα να βιώσατε ορισμένες ασυνεννοησίας, αλλά πλέον μπορείτε να περιμένετε ορισμένες στιγμές καθαρής και διαυγούς επικοινωνίας. Θα μπορείτε να είστε πιο συμπονετικοί προς τους άλλους, επειδή πλέον αναγνωρίζετε πως δεν έχει σημασία τι λέγεται για εσάς και θα αγκαλιάσετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Εάν το πρώτο μισό του μήνα νιώθετε κουρασμένες και αποθαρρυμένες, είναι λογικό, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στον 12 οίκο σας, αυτόν της μοναχικότητας και τις πνευματικότητας. Ίσως αυτήν την περίοδο να απολαμβάνετε περισσότερο τη μοναξιά σας, διότι αυτό είναι που χρειάζεστε. Επεξεργάζεστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας και δίνετε χώρο στην ειρήνη και συγχώρεση.

Από τη στιγμή που ξεκινούν τα γενέθλιά σας, όμως, τα πάντα αλλάζουν. Λάμψη, γοητεία και αυτοπεποίθηση σας κατακλύζουν και σας υπενθυμίζουν να δώσετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας. Διαχειριστείτε σωστά αυτή τη «δύναμη», γιατί από τις 29 Οκτωβρίου, ο Άρης γίνεται ανάδρομος και είναι πιθανό να επηρεάσει την ψυχολογία σας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολη η σημερινή 5/10 μέρα για 3 ζώδια – Συναγερμός από την Βίκυ Παγιατάκη για τους…

Άσχημες και απρόβλεπτες εξελίξεις για 3 από τα 12 ζώδια – Η Λίτσα Πατέρα ενημέρωσε για…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.