Σαν σιαμαία: Τα 5 ζώδια που «κολλάνε» από την αρχή στον σύντροφό τους

October 8, 2022


Αν ανήκετε στους ανθρώπους που από τις πρώτες ημέρες μιας σχέσης έχετε γίνει «χαλί» να σας πατήσουν, τότε ίσως να πρέπει να κατηγορήσετε το ζώδιό σας γι’ αυτό. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι τα πιο παθιάρικα ζώδια στο κρεβάτι.Παρακάτω τα ζώδια που προσκολλώνται σε μία σχέση αρκετά γρήγορα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν το παρελθόν.Δυσκολεύονται …

...�εύονται πολύ να εμπιστευτούν, αλλά αν ερωτευτούν τότε το συναίσθημα τους παρασύρει και τα δίνουν όλα από την αρχή. Επενδύουν πολλά σε έναν άνθρωπο, χωρίς να τον γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και πληγώνονται συχνά.ΠαρθένοςΌσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά λογικοί....

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που από τις πρώτες ημέρες μιας σχέσης έχετε γίνει «χαλί» να σας πατήσουν, τότε ίσως να πρέπει να κατηγορήσετε το ζώδιό σας γι’ αυτό. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι τα πιο παθιάρικα ζώδια στο κρεβάτι.

Παρακάτω τα ζώδια που προσκολλώνται σε μία σχέση αρκετά γρήγορα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν το παρελθόν.

Καρκίνος

Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν, αλλά αν ερωτευτούν τότε το συναίσθημα τους παρασύρει και τα δίνουν όλα από την αρχή. Επενδύουν πολλά σε έναν άνθρωπο, χωρίς να τον γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και πληγώνονται συχνά.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά λογικοί. Δύσκολα αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. Ωστόσο, όταν αποφασίσουν να είναι μαζί με κάποιον τότε χαλαρώνουν και «κολλάνε» πάνω του για καιρό.

ζώδια στο κρεβάτι

Ζυγός

Με σύμβολό τους τη ζυγαριά, οι Ζυγοί γνωρίζουν πότε πρέπει να βάλουν όρια. Ωστόσο, ερωτεύονται με πάθος γι’ αυτό και πολλές φορές μοιάζει να εξαρτώνται από το ταίρι τους. Επειδή, όμως, είναι ελεύθερα πνεύματα, όταν φτάνουν στα όριά τους, τότε οι αλυσίδες σπάνε.

Τοξότης

Όσο κι αν αγαπούν την περιπέτεια και τα ταξίδια οι Τοξότες εύκολα προσκολλώνται σε έναν άνθρωπο. Κι αν αυτός μοιράζεται τη δική τους τρέλα για το άγνωστο, τότε το να ξεκολλήσουν γίνεται σχεδόν ακατόρθωτο. Αφοσιώνονται και δίνουν την ενέργειά τους εκεί, με αποτέλεσμα συχνά να πληγώνονται.

Ιχθύς

Συνήθως μοιάζουν αδιάφοροι. Λέμε πως είναι στον «κόσμο τους». Από τη στιγμή που θα βρεθούν σε σχέση, όμως, τότε τίποτα δεν τους σταματά από το να κολλήσουν στον σύντροφό τους σαν αυτοκόλλητα, ενώ δύσκολα αποδέχονται τον χωρισμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.