Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου

October 8, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ενώ δείτε εδώ και εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.Δεν μπορείτε με τίποτα να είστε διακριτικοί σήμερα, ειδικά κάτω από την επιρροή του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού.Μέχρι τώρα προσπαθούσατε να θέσετε ένα συγκε…

...τικού σκηνικού. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου ΤΑΥΡΟΣΜέχρι τώρα προσπαθούσατε να θέσετε...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ενώ δείτε εδώ και εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορείτε με τίποτα να είστε διακριτικοί σήμερα, ειδικά κάτω από την επιρροή του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τώρα προσπαθούσατε να θέσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα όσο πιο διακριτικά γίνεται, αλλά… δεν γίνεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε μερικές βιαστικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτiκή σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορούσατε να αποφύγετε τα νεύρα αν είστε προσεκτικοί και δεν παρασύρεστε σε ανούσιες συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας απασχολεί και θέλετε να θέσετε επί τάπητος κάντε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση που θέλατε εδώ και καιρό με τον/την αγαπημένο /η σας.

ΖΥΓΟΣ

Αξίζει μια μικρή αναταραχή στα προσωπικά σας, για το καλό που θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θέλετε να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη δουλειά, επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και προσeξτε πώς εκφράζεστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά με τα λόγια ή τα υπονοούμενά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εαν έρθει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα που κρύβετε κάτω από το χαλί, μπορεί να έρθουν μαζί του και πολλοί καυγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους.

Τα 5 ζώδια που «κολλάνε» από την αρχή στον σύντροφό τους

Καρκίνος

Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν, αλλά αν ερωτευτούν τότε το συναίσθημα τους παρασύρει και τα δίνουν όλα από την αρχή. Επενδύουν πολλά σε έναν άνθρωπο, χωρίς να τον γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και πληγώνονται συχνά.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά λογικοί. Δύσκολα αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. Ωστόσο, όταν αποφασίσουν να είναι μαζί με κάποιον τότε χαλαρώνουν και «κολλάνε» πάνω του για καιρό.

Ζυγός

Με σύμβολό τους τη ζυγαριά, οι Ζυγοί γνωρίζουν πότε πρέπει να βάλουν όρια. Ωστόσο, ερωτεύονται με πάθος γι’ αυτό και πολλές φορές μοιάζει να εξαρτώνται από το ταίρι τους. Επειδή, όμως, είναι ελεύθερα πνεύματα, όταν φτάνουν στα όριά τους, τότε οι αλυσίδες σπάνε.

Τοξότης

Όσο κι αν αγαπούν την περιπέτεια και τα ταξίδια οι Τοξότες εύκολα προσκολλώνται σε έναν άνθρωπο. Κι αν αυτός μοιράζεται τη δική τους τρέλα για το άγνωστο, τότε το να ξεκολλήσουν γίνεται σχεδόν ακατόρθωτο. Αφοσιώνονται και δίνουν την ενέργειά τους εκεί, με αποτέλεσμα συχνά να πληγώνονται.

Ιχθύς

Συνήθως μοιάζουν αδιάφοροι. Λέμε πως είναι στον «κόσμο τους». Από τη στιγμή που θα βρεθούν σε σχέση, όμως, τότε τίποτα δεν τους σταματά από το να κολλήσουν στον σύντροφό τους σαν αυτοκόλλητα, ενώ δύσκολα αποδέχονται τον χωρισμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόνο 1 ζώδιο θα ταλαιπωρηθεί σήμερα 7/10 σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα – Ευχάριστα νέα για τα υπόλοιπα 11

Δύσκολη η σημερινή 5/10 μέρα για 3 ζώδια – Συναγερμός από την Βίκυ Παγιατάκη για τους…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.