Αυτό είναι το στιλ σeξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

October 8, 2022


Έχεις αναρωτηθεί τι εικόνα έχουν οι άλλοι για σένα, μετά από μια ερωτiκή συνεύρεση;Το ζώδιό σου μπορεί να δείξει τι τύπου εραστής ή ερωμένη είσαι και ποιο είναι το στιλ του σeξ που προτιμάς. Διάβασε π…

...ιο κάτω τον χρήσιμο ερωτiκό οδηγό, ώστε να γνωρίζεις τα γούστα του/της υποψήφιου/ας παρτενέρ στις ερωτiκές στιγμές σου.ΚΡΙΟΣΟι Κριοί δεν στέκονται και πολύ στα προκαταρκτικά, προτιμούν να μπουν γρήγορα στο κυρίως «πιάτο». Είναι απόλυτα δοτικοί όταν πρόκειται για σeξ, αλλά αυτό...

Έχεις αναρωτηθεί τι εικόνα έχουν οι άλλοι για σένα, μετά από μια ερωτiκή συνεύρεση;

Το ζώδιό σου μπορεί να δείξει τι τύπου εραστής ή ερωμένη είσαι και ποιο είναι το στιλ του σeξ που προτιμάς. Διάβασε πιο κάτω τον χρήσιμο ερωτiκό οδηγό, ώστε να γνωρίζεις τα γούστα του/της υποψήφιου/ας παρτενέρ στις ερωτiκές στιγμές σου.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί δεν στέκονται και πολύ στα προκαταρκτικά, προτιμούν να μπουν γρήγορα στο κυρίως «πιάτο». Είναι απόλυτα δοτικοί όταν πρόκειται για σeξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε θέλουν παθητικό δέκτη. Αντιθέτως, επιζητούν και τη δική σου σeξουαλική προσοχή. Το να κάνουν σeξ είναι μια σπουδαία άσκηση για εκείνους. Αν πάντως έχουν τη δυνατότητα επιλογής, διαλέγουν το παθιασμένο, άγριο σeξ αντί για το αργό, τρυφερό, αισθησιακό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι δεν μπορούν να περάσουν καλά στο σeξ αν δεν ξέρουν ότι ο σύντροφός τους έχει ερωτiκή εμπειρία. Το σeξ για εκείνους είναι 50-50, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Δεν βρίσκουν καμιά ευχαρίστηση στις γρήγορες και βίαιες κινήσεις. Τους αρέσει τα πράγματα να γίνονται αργά και να απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις κάθε άγγιγμα και χάδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μισούν οτιδήποτε βαρετό και αυτό βέβαια ισχύει και για το σeξ. Αν περιλαμβάνει παιχνίδι ρόλων, φαντασιώσεις ή και… πολλούς παρτενέρ, τότε μάλιστα! Σίγουρα είναι το είδος των ατόμων που θα κάνουν… χάλια τα σεντόνια, αλλά ποιος νοιάζεται; Το σeξ μαζί τους είναι πολύ απολαυστικό και θα σου μείνει αξέχαστο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι Καρκίνοι είναι πολύ τρυφεροί και επιθυμούν να κάνουν οτιδήποτε για τον σύντροφό τους, οπότε δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι έχουν μια τάση να υποτάσσονται. Δεν κάνουν σχέσεις της μιας βραδιάς επειδή νοιάζονται πραγματικά για τον σύντροφό τους και τον εμπιστεύονται. Αυτό το είδος δεσίματος κάνει τον Καρκίνο κάτι παραπάνω από πρόθυμο να δοκιμάσει νέα πράγματα. Θέλουν να δείξουν στο ταίρι τους πόσο πολύ το αγαπούν και το σeξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το εκφράσουν.

ΛΕΩΝ

Οι  Λέοντες ξέρουν ότι είναι εκπληκτικοί στο σeξ και είναι περήφανοι για τις ικανότητές τους. Θέλουν να περνάς κι εσύ καλά στο κρεβάτι μαζί τους, αλλά δεν τους αρέσει να τους λες τι να κάνουν. Ξέρουν τι θέλει ο παρτενέρ τους και τι θέλουν οι ίδιοι. Άφησε τον Λέοντα να σε οδηγήσει στα μονοπάτια του έρωτα και θα απολαύσεις σίγουρα το καλύτερο σeξ της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Οι Παρθένοι είναι καλοί με τις λεπτομέρειες, και όταν κάνουν σeξ θυμούνται ακριβώς τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον σύντροφό τους. Θα πειραματιστούν και αν κάτι δεν έχει την επιθυμητή ανταπόκριση, θα το σημειώσουν και θα προχωρήσουν παρακάτω. Μπορεί να μην αρέσκονται στο χαλαρό κι ανέμελο σeξ, αλλά κάνουν… πολύ σeξ.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θέλουν να παίρνουν τον χρόνο τους όταν κάνουν σeξ, και οι σύντροφοί τους επωφελούνται από αυτό. Τίποτα απ’ όσα κάνουν δεν είναι βιαστικό, χωρίς όμως να «κάνουν κοιλιά» ή να χάνουν χρόνο. Όχι, παίρνουν ακριβώς τον χρόνο που χρειάζεται για να σε φτάσουν στα άκρα της hδονής και πάλι πίσω από την αρχή. Θα ζήσεις μαζί τους την απόλυτη μπαλάντζα της hδονής! Θέλουν να είναι σίγουροι ότι και οι δύο σύντροφοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Θα πάρεις μπόνους αν κομπλιμεντάρεις τον/την Ζυγό την ώρα του σeξ – αυτό είναι το αγαπημένο του, το «στοματικό» σeξ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στους Σκορπιούς αρέσει να αγγίζουν, να γεύονται, να μυρίζουν και να βλέπουν τους σeξουαλικούς τους συντρόφους. Έχουν μεγάλη επιθυμία για σeξ και πολύ λίγο φόβο. Οτιδήποτε κι αν κάνουν έχει μεγάλη ένταση, οπότε το σeξ μαζί τους μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από δαγκωματιές και γρατζουνιές μέχρι φετίχ, βίτσια και… ξεμάλλιασμα. Ο Σκορπιός θα προσφέρει στον/στην σύντροφό του μια άγρια ερωτiκή κούρσα και μια ολοκληρωμένη σeξουαλική εμπειρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι περίεργοι και τους αρέσει να ανακατεύουν τα πράγματα, οπότε οι σύντροφοί τους συχνά αιφνιδιάζονται από τις αναπάντεχες γρήγορες, δημιουργικές στάσεις, καθώς και με το σeξ σε νέες τοποθεσίες και μέρη που δεν έχουν ξαναβρεθεί. Πάντα μοιάζει σαν να είναι η πρώτη φορά με έναν Τοξότη, ο οποίος δεν μπορεί να αντέξει όταν το σeξ γίνεται ρουτινιάρικο και βαρετό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σeξ δεν είναι απλά μια εκτόνωση για τους Αιγόκερους. Θέλουν και οι δύο πλευρές που εμπλέκονται να αποκομίσουν πλήρη ικανοποίηση, πράγμα που σημαίνει και συναισθηματικά. Δεν είναι καλοί στο άνετο και απελευθερωμένο σeξ, καθώς δεν είναι ποτέ χαλαροί με τα αισθήματα του άλλου ή τα δικά τους. Είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να διαχωρίσει το σeξ από την αγάπη. Ακόμα κι όταν το κάνει, μέσα του έχει αμφιβολίες αν έπραξε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος διασκεδάζει αφάνταστα να κάνει σeξ όπως και να είναι ανοιχτός σχεδόν στα πάντα, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, άγριων στάσεων και περισσότερους από έναν παρτενέρ. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και αυτή η ιδιότητά του πραγματικά εκφράζεται όταν κάνει σeξ. Αν είσαι Υδροχόος, σου αρέσει να κάνεις την πρώτη κίνηση και να ορίζεις εσύ το σeξουαλικό παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι γεμάτοι ιδέες, πράγμα που μεταφράζεται πολύ καλά και στην κρεβατοκάμαρα. Είναι επαγγελματίες στην αποπλάνηση και χρησιμοποιούν την οικειότητα ως μέσον για να φουντώνουν όλο και περισσότερο την επιθυμία του παρτενέρ τους. Από τη στιγμή που έχουν ένα τόσο ανοιχτό μυαλό, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι απολαμβάνουν λίγο βιτσιόζικες συμπεριφορές που και που, ειδικά όταν τους επιτρέπουν να δημιουργούν καuτές φαντασιώσεις που είναι απολαυστικές και για τους δύο.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 5 «σeξομανείς» του ζωδιακού

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν μια παθιασμένη σeξουαλική ζωή!

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καuτό» σeξ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.