«Χρυσό κουφέτο» από Άντα Λεούση: Οικονομική εκτόξευση για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

October 9, 2023


«Χρυσό κουφέτο» προβλέπει για σήμερα 9/10 η Άντα Λεούση, καθώς έρχεται οικονομική εκτόξευση για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια. Ενώ, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν πολύ την οικογένεια.ΚΡΙΟΣ: Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσeξετε τις εξαπατήσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα. ΤΑΥΡΟΣ: Μη μένε…

...τε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε...

«Χρυσό κουφέτο» προβλέπει για σήμερα 9/10 η Άντα Λεούση, καθώς έρχεται οικονομική εκτόξευση για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια. Ενώ, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν πολύ την οικογένεια.

ΚΡΙΟΣ: Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσeξετε τις εξαπατήσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Άντα Λεούση ζώδια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.