Πήρε θέση ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Αντιμετωπίζει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας…»

October 9, 2023


Μετά τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση πήρε θέση, αποκαλύπτοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την απουσία του πατέρα από τη βάφτιση του παιδιού του.«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμ…

...ό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει...

Μετά τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση πήρε θέση, αποκαλύπτοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την απουσία του πατέρα από τη βάφτιση του παιδιού του.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.