Αφροδίτη στην Παρθένο από την Άση Μπήλιου: Φέρνει χρήμα με την σέσουλα για Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους κι άλλο 1 ζώδιο!

October 11, 2023


Ζώδια – Άση Μπήλιου: Ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος, στο ατέρμονο ταξίδι της στον ζωδιακό, κάνει στάση στην Παρθένο από τις 09/10/2023 μέχρι τις 08/11/2023. Η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία. Κάθε πλανήτης έχει ζώδιο θέσης, αδυναμίας ή πτώσης. Η Αφροδίτη κυβερνά τα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού. Σε αυτές τις θέσε…

...ις θεωρείται δυνατή. Η έξαρση της, δηλαδή το ζώδιο το περιβάλλον του οποίου είναι ιδανικό για εκείνη, είναι στους Ιχθύς. Τα ζώδια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τις θέσεις διακυβέρνησης και έξαρσης, δηλαδή ο Σκορπιός, ο Κριός και η Παρθένος, είναι τα ζώδια στο περιβάλλον...

ΖώδιαΆση Μπήλιου: Ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος, στο ατέρμονο ταξίδι της στον ζωδιακό, κάνει στάση στην Παρθένο από τις 09/10/2023 μέχρι τις 08/11/2023. Η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία. Κάθε πλανήτης έχει ζώδιο θέσης, αδυναμίας ή πτώσης. Η Αφροδίτη κυβερνά τα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού. Σε αυτές τις θέσεις θεωρείται δυνατή. Η έξαρση της, δηλαδή το ζώδιο το περιβάλλον του οποίου είναι ιδανικό για εκείνη, είναι στους Ιχθύς. Τα ζώδια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τις θέσεις διακυβέρνησης και έξαρσης, δηλαδή ο Σκορπιός, ο Κριός και η Παρθένος, είναι τα ζώδια στο περιβάλλον των οποίων η Αφροδίτη δυσκολεύεται να αποδώσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της, ως εκ τούτου μπορεί να ταλαιπωρεί όσους την έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους ποικιλοτρόπως.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια λιτή, οξυδερκής, πρακτική, συνετή, παραγωγική και τελειομανής Αφροδίτη. Αγαπά την ουσία και όχι τα λόγια, μολονότι απαντάται συχνά σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επικοινωνίας και του θεάματος.

Αφροδίτη στην Παρθένο από την Άση Μπήλιου: Φέρνει χρήμα με την σέσουλα για Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους κι άλλο 1 ζώδιο!

Είναι πιστή στις σχέσεις της (αν δεν υπάρχουν φυσικά αντίξοες όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο), αγαπά την οικονομία και φροντίζει πάντα να έχει κάποιο κομπόδεμα για τις δύσκολες μέρες.

Αγαπά την τάξη, την πειθαρχία και την καθαριότητα. Κάνει το άτομο πιο συνεπές στις καθημερινές ρουτίνες του, πιο συνειδητό στις διατροφικές επιλογές του και πιο επιλεκτικό στα γούστα του.

Μέχρι τις 08/11/2023 η Αφροδίτη θα παραμείνει σ’ αυτό το περιβάλλον κι αυτή είναι μια εξαιρετική θέση, αν θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα ώστε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας, αλλά να είμαστε χρήσιμοι και στους άλλους.

Τι πρέπει να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε τη διέλευση της από την Παρθένο;

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσουμε στο χώρο του σπιτιού αυτά που μας είναι χρήσιμα από αυτά που απλώς καταλαμβάνουν χώρο. Ανοίξτε συρτάρια, ντουλάπες, πετάξτε από το σπίτι σας ό,τι δεν σας χρειάζεται και έχετε να το χρησιμοποιήσετε χρόνια. Κι όταν λέω πετάξτε, εννοώ ότι μπορείτε να το πουλήσετε κι έτσι θα εξοικονομήσετε και χρήματα ή να το χαρίσετε, ώστε να πιάσει τόπο σε κάποιον που θα το αξιοποιήσει πραγματικά.

Αν τίποτε από τα δυο δεν μπορεί να συμβεί, δείτε πώς μπορείτε να το ανακυκλώσετε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει περιβαλλοντολογική συνείδηση.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια γήινη Αφροδίτη. Αγαπά τη φύση, αγαπά τα λουλούδια, τον κήπο, τα δέντρα. Δείτε πώς θα ανανεώσετε τα φυτά σας, τα εντός και εκτός σπιτιού, δείτε τι μπορείτε να φυτέψετε για να ομορφύνετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας ή τι μπορείτε να καλλιεργήσετε για να έχετε τα δικά σας βιολογικά λαχανικά και φρούτα.

Αν συνέχεια αναβάλλετε κάποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν, από ένα ξηλωμένο ρούχο μέχρι ένα τοίχο που θέλει βάψιμο ή όποια άλλη επισκευή χρειάζεται στο χώρο ή στα έπιπλα και τις συσκευές, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε και να το επισκευάσετε.

Ασχοληθείτε με το σώμα σας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υγείας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκείνο το τσεκάπ που όλο σκέφτεστε, να πάτε στον οδοντίατρο, να επισκεφτείτε ένα διατροφολόγο, να ψάξετε εναλλακτικές μεθόδους για να βελτιώσετε την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση. Γυμναστείτε ή κινηθείτε έστω και λίγο. Βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή που θα σας προτείνει φυσικούς τρόπους να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Κάνετε μασάζ, ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων. Κάνετε αποτοξίνωση ή μια πιο αυστηρή δίαιτα για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τον χειμώνα.

Αφροδίτη στην Παρθένο από την Άση Μπήλιου: Φέρνει χρήμα με την σέσουλα για Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους κι άλλο 1 ζώδιο!

Δείξτε την αγάπη σας στους ανθρώπους σας. Μπορεί να μην είστε πολύ καλοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά προσπαθήστε περισσότερο. Δείξτε με πρακτικό τρόπο το ενδιαφέρον και τη φροντίδα σας σ’ αυτούς που αγαπάτε. Δεν λέω να πάρετε δώρα, αφιερώστε χρόνο από τη ζωή σας, κάνετε κάτι πρακτικό που θα εξυπηρετήσει τους άλλους.

Αποφύγετε να κάνετε σκληρή κριτική πρώτα στον εαυτό σας και έπειτα στους άλλους. Δείτε το δάσος και μην κολλάτε στις λεπτομέρειες του δέντρου.

Μάθετε να ευγνωμονείτε το θεό, το σύμπαν για ό,τι θετικό έχετε στη ζωή σας και μην βλέπετε μόνο ό,τι σας λείπει!

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η νέα θέση της Αφροδίτης.

Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.