Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου;

October 11, 2023


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.ΚΡΙΟΣΦίλε μου Κριέ , για σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και όλη η ενέργειά σου είναι δοσμένη στην καθημερινότητα και στις εργασίας ρουτίνας. Ακολουθείς τις συνήθειες σου και αυτό …

...σε αγχώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένος. Οι εργασίες πολλές όμως με την τήρηση προγράμματος θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Το τρίγωνο Σελήνης/Δία προσφέρει ωστόσο στην πορεία της ημέρας και ανακούφιση για ζητήματα οικονομικά!ΤΑΥΡΟΣΦίλε μου Ταύρε, για Σήμερα...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ , για σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και όλη η ενέργειά σου είναι δοσμένη στην καθημερινότητα και στις εργασίας ρουτίνας. Ακολουθείς τις συνήθειες σου και αυτό σε αγχώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένος. Οι εργασίες πολλές όμως με την τήρηση προγράμματος θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Το τρίγωνο Σελήνης/Δία προσφέρει ωστόσο στην πορεία της ημέρας και ανακούφιση για ζητήματα οικονομικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, για Σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σου μεταδίδει χαρούμενη διάθεση, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα αλλά και ερωτισμό! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες που χαίρεσαι και απολαμβάνεις σαν μικρό παιδί, όπως τα χόμπι, τον ερωτiκό σύντροφο ή μία ψυχαγωγική δραστηριότητα. Ζητούμενό σου θα είναι να κεντρίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και για να το πετύχεις αυτό θα λειτουργείς αρκετά γενναιόδωρα! Δεν θα λείψει στην πορεία της ημέρας και με το τρίγωνο Σελήνης/Δία μία συναισθηματική ανταμοιβή!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και τα οικογενειακά ζητήματα έρχονται σε άμεση προτεραιότητα. Η επιθυμία σου σήμερα είναι να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αναζητάς περισσότερο την θαλπωρή και την ζεστασιά των οικείων σου. Μέρα κατάλληλη για να λύσεις προσωπικά ζητήματα που σε επιβάρυναν, ενώ με το τρίγωνο Σελήνης / Δία , θα καταφέρεις να εμψυχωθείς ψυχολογικά παρατηρώντας ότι τελειώνει επιτέλους μία ανησυχία που σε βασάνιζε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα σου γεμίζει δραστηριότητες, μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Σου είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείς σε ένα θέμα και συχνά η προσοχή σου θα διασπάται από το τηλέφωνο που θα χτυπά ασταμάτητα και τα μηνύματα που δεν θα προλαβαίνεις σε όλα να απαντήσεις. Οι αλλαγές στις σκέψεις και στις αποφάσεις σου θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας, δεν αποκλείεται αυτό που στην αρχή σε ικανοποιεί, στην πορεία να το βαριέσαι!

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και εσύ δίνεις προτεραιότητα στην τόνωση των οικονομικών σου αναζητώντας τους τρόπους εκείνους για να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος από αυτά που κατέχεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι σε καταβάλει η πλεονεξία και θέλεις να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς, χωρίς να μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου! Η ίδια τάση κυριαρχεί και στις σχέσεις σου, το να ζητάς πολύ περισσότερα από αυτά που έχεις ή σου προσφέρουν! Το Τρίγωνο Σελήνης – Δία ωστόσο που κορυφώνεται σήμερα, σου δίνει το μήνυμα ότι η ανάδειξη των επαγγελματικών και η τόνωση της δουλειάς σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία σου για την καλύτερη οικονομική πορεία που αναζητάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και έχεις την ενέργεια και την θέληση να ασχοληθείς με θέματα προσωπικά αλλά και εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου! Ξεχωρίζεις σήμερα για την εκφραστικότητά σου, ενώ το ένστικτό σου είναι αρκετά τονισμένο και έτσι μπορείς να νιώσεις την ενέργεια του περιβάλλοντός σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να για να βάλεις στα σκαριά ένα νέο δημιουργικό πλάνο που το σκέφτεσαι εδώ και αρκετό καιρό! Περιόρισε ωστόσο την βιασύνη σου και ακολούθησε αργά αλλά σταθερά βήματα, συγκρατώντας τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του της Παρθένου και έχεις έντονη την επιθυμία για απομόνωση και για στιγμές με τον εαυτό σου, προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου ! Σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν και σε διακατέχουν οι αμφιβολίες, ίσως έχεις και την άρνηση να αποδεχθείς ότι κάποιοι κύκλοι κλείνουν! Η διαίσθηση και η διορατικότητά σου είναι δύο δυνατά σου όπλα που σε βοηθούν σήμερα να δεις τις καταστάσεις με ένα διαφορετικό μάτι! Απομακρύνσου από ανθρώπους που λειτουργούν παρασκηνιακά ή και ψεύτικα, ξέρεις καλά ποιοι είναι …

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σου είναι το κυνήγι ονείρων, επιθυμιών αλλά και η κοινωνική δραστηριοποίηση σου! Είναι μέρα κατάλληλη για να κανονίσεις εξόδους, βόλτες, αποδράσεις με φίλους, για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, είτε και για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν ομάδες ή συλλόγους! Η διάθεση σου είναι να ξεφύγεις από την ρουτίνα και αυτό ακριβώς θα κάνεις. Είσαι γεμάτος από όμορφα συναισθήματα γιατί απολαμβάνεις τον χρόνο με άτομα που είχες καιρό να δεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εντείνει την φιλοδοξία σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την καταξίωση και την κοινωνική προβολή. Διψάς για καταξίωση και κάνεις τα πάντα προκειμένου να αναρριχηθείς! Η επιτυχία είναι προ- πυλών, γιατί έχεις ακολουθήσει οργανωμένα βήματα και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! Το τρίγωνο Σελήνης / Δία άλλωστε, φανερώνει ότι σήμερα έχεις να λάβεις ικανοποίηση από την εξέλιξη των εργασιακών σου υποθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου εσύ επιζητάς περισσότερο την ελευθερία, την ανεξαρτησία, αλλά και νέες εμπειρίες. Αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να εξελίξεις την ζωή σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Υιοθετείς έναν νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφείς κάτω από μία διαφορετική οπτική γωνία κάποιες καταστάσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για σχεδιασμό μετακινήσεων, συμφωνίες, νέα πλάνα, σεμινάρια ή δραστηριότητες που προσφέρουν νέες εμπειρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, και ψυχολογικά έχεις τις κλειστές σου, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια ή την κοινωνική ζωή. Ανησυχείς περισσότερο για τα οικονομικά και για την διεκπεραίωση οφειλών και λογαριασμών που έρχονται και σε αναστατώνουν! Προσπάθησε να μην δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις συναισθηματικά και πάρε περισσότερο το χρόνο σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν αρκετά! Η στήριξη της οικογένειας, ή ατόμων που συνδέεσαι στενά, θα σε βοηθήσει στην πορεία της ημέρας να τονωθείς ψυχολογικά!

ΙΧΘΥΣ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.