«Χρυσαφένια βόμβα» από Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστα Λεφάκη: Οικονομικό μπαμ για Υδροχόους και 3 ακόμη ζώδια!

October 11, 2023


Για μια ακόμη φορά οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστας Λεφάκης) παρουσιάζουν όσα δείχνουν τα άστρα για τα 12 ζώδια. Σήμερα (11/10) προβλέπουν «χρυσαφένια βόμβα» για 4 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, τους οποίους θα ανακαλύψουμε μαζί παρακάτω.Παράλληλα, να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την σπαζοκεφαλιά από την Άντα Λεούση: Μπερδέματα και αναμπουμπούλα για Ταύρους, …

...Τοξότες, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδιαΓια τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώΓια τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώΓια τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ«Μάγος με τα Δώρα» η Αθηνά Βαγενά: Λεφτά και έρωτες...

Για μια ακόμη φορά οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστας Λεφάκης) παρουσιάζουν όσα δείχνουν τα άστρα για τα 12 ζώδια. Σήμερα (11/10) προβλέπουν «χρυσαφένια βόμβα» για 4 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, τους οποίους θα ανακαλύψουμε μαζί παρακάτω.

Παράλληλα, να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την σπαζοκεφαλιά από την Άντα Λεούση: Μπερδέματα και αναμπουμπούλα για Ταύρους, Τοξότες, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

«Μάγος με τα Δώρα» η Αθηνά Βαγενά: Λεφτά και έρωτες για Παρθένους, Ταύρους, Λέοντες και δύο ακόμη ζώδια

αστρολογικεσ-προβλεψεισ
Προβλέψεις ζωδίων

«Μάγος με τα Δώρα» η Αθηνά Βαγενά με την έμπειρη αστρολόγο να υπόσχεται λεφτά και έρωτες για Παρθένους, Ταύρους, Λέοντες και δύο ακόμη ζώδια. Ενώ, η Άντα Λεούση προειδοποιεί Ταύρους, Τοξότες, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια για μπερδέματα και αναμπουμπούλα.

Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (από τον Μάιο 2023), έφτασε η στιγμή να προχωρήσει μπροστά, να πάει παρακάτω και μαζί με αυτήν, να αλλάξουν σταδιακά οι διαθέσεις και οι επιθυμίες μας.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου (σε θέση πτώσης) την Δευτέρα στις 9 Οκτωβρίου 2023 και θα παραμείνει ως τις 8 Νοεμβρίου 2023. Από αυτή την θέση θα σχηματίσει αυτή την φορά αρκετά «τυχερές» όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα προσφέροντας σπουδαίες ευκαιρίες σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Οι Παρθένοι, οι Ιχθείς και οι Ταύροι αναμένεται να ευεργετηθούν στα αισθηματικά τους, ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα δουν περισσότερα χρήματα στα χέρια τους.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, με την Αφροδίτη στην Παρθένο η πρωταρχική σου ανάγκη θα είναι να βελτιώσεις τις συνήθειες και την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς σου. Επικεντρώσου στο πώς θα δημιουργήσεις ένα πιο ισορροπημένο και αρμονικό πλαίσιο στην καθημερινότητά σου! Η δουλειά, η φυσική κατάστασή, το ημερήσιο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις σου είναι τα σημεία εκκίνησης που θα μπορέσεις να βελτιώσεις αυτό το διάστημα και να δεις όμορφα αποτελέσματα.

Αυτή η περίοδος σου παρέχει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με λεπτομέρεια με αυτούς τους τομείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Δίνεται ωστόσο και η δυνατότητα να θέσεις ως προτεραιότητα σου τις δραστηριότητες που μπορούν να ανακουφίσουν το άγχος, όπως η έναρξη γuμναστικής, η βελτίωση της διατροφής και η ανανέωση της καθημερινότητας. Η δημιουργικότητά σου στον τομέα της εργασίας θα αποτελέσει σημαντική συνδρομή σε αυτήν την πορεία!

Ταύρος

Με την “λεπτολόγα” και «υπεραναλυτικά» Αφροδίτη από την Παρθένο, να κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, μεγαλώνει το ενδιαφέρον σου για ζητήματα που αφορούν την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, την τέχνη, ακόμη και την επιχειρηματικότητα! Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη υποσχέσεις, και έχεις μπροστά σου όλες τις καλές ευκαιρίες για να αναπτύξεις αυτούς τους τομείς με πάθος και αίσθηση ικανοποίησης.

Αυτή είναι μια θετική περίοδος για τα αισθηματικά σου. Τώρα, μπορείς να απολαύσεις όλα όσα είχες ανάγκη και να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες εμπειρίες. Είναι η στιγμή να φλερτάρεις, να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά σου, να ερωτευτείς ξανά και να ανακαλύψεις τον πυρήνα της δημιουργικότητάς σου. Αυτή η περίοδος θα σου χαρίσει χαρά, έμπνευση και αίσθηση πληρότητας. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να χαμογελάς πιο συχνά και να απολαμβάνεις τα όμορφα πράγματα της ζωής. Αφέσου να σε παρασύρει αυτή η θετική ενέργεια και να ζήσεις τον έρωτα, την δημιουργία και την ευχαρίστηση σε όλο της το μεγαλείο.

Δίδυμος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεσαι σε μια φάση ανανέωσης των θεμελίων της προσωπικής σου ζωής , αυτό σημαίνει πως είτε γίνονται όμορφες αλλαγές στο σπίτι σου είτε για στην επαγγελματική σου βάση. Ενισχύεται η ψυχολογία σου και θα να δεις τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό και θετική διάθεση.

Σε αυτήν την περίοδο, έχεις την ευκαιρία να αναδιατάξεις τον χώρο σου και να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτά τα θέματα θα έχουν επιτυχή έκβαση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία για μια αγορά ή επένδυση που αφορά τον οικογενειακό σου χώρο. Σημαντικό είναι να παραμείνεις επικεντρωμένος και να δίνεις προσοχή στα συναισθήματά σου, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο ή να βρεθείς εκτεθειμένος σε εξαπάτηση από σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν γεννήθηκες στο 3ο δεκαήμερο. Παρόλα αυτά, αυτή η περίοδος φέρνει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου με οικογενειακά μέλη και στα ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

Αφιέρωσε χρόνο για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να διαμορφώσεις μια θετική στάση ζωής, καθώς αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για ανανέωση. Με σωστή καθοδήγηση και εσωτερική ισορροπία, μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και να εξελίξεις τη ζωή σου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεσαι σε μια περίοδο ενθουσιασμού και εξωστρέφειας. Είναι η στιγμή να εκφράσεις με λόγια αλλά και με πράξεις ό,τι αισθάνεσαι ή ό,τι θέλεις να πραγματοποιήσεις στη ζωή σου. Ανοίγονται πόρτες για επικοινωνία, φλερτ, νέες γνωριμίες, καινούριοι άνθρωποι θα εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου.

Συζητήσεις, προτάσεις και προσκλήσεις πλημμυρίζουν με χαρά την καθημερινότητά σου! Σε αυτό το πλαίσιο, η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου επανέρχονται με δύναμη, και η επιθυμία σου να εκφράσεις τις ιδέες σου είναι πραγματικά ισχυρή. Αυτή είναι η στιγμή να αφήσεις τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη να ακούσει το κάλεσμα της δημιουργικότητας.

Επιπλέον, αυτή η περίοδος ευνοεί εμπορικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και την εύρεση δημιουργικών λύσεων που μπορούν να βοηθήσουν στη σταδιακή ανάπτυξη της επαγγελματικής και οικονομικής σου κατάστασης. Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση μπορεί να σου μεταδώσει χαρά και να ανοίξει νέες ορίζοντες. Μία καλή πρόταση είναι να επισκεφτείς ένα νέο μέρος και να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα σε εμπνεύσουν.

Λέων

Καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγονται ενδιαφέρουσες προοπτικές για την οικονομική σου ανάπτυξη, καθώς και για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησής σου. Θα καταφέρεις να δεις την αξία σου και να αντιληφθείς σταδιακά το δυναμικό σου! Θα υπάρξουν ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σου και την εύρεση νέων πηγών εσόδων.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να κάνεις μια σωστή διαχείριση των οικονομικών σου καθώς αυτή η εποχή μπορεί να φέρει αυξημένες ανάγκες και έξοδα! Σε συναισθηματικό επίπεδο, η Αφροδίτη από αυτήν τη θέση σε παρακινεί να επανεκτιμήσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Θα αποκτήσεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα σε σχέση με τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Αυτή είναι η ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τις σχέσεις σου και να επικοινωνήσεις με αυτούς που αγαπάς με ειλικρίνεια και ανοιχτή διάθεση.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου, έρχονται σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Αυτή η περίοδος φέρνει αλλαγές σε εσένα, σε κάνει πιο λαμπερό και γοητευτικό, ενώ ενισχύει την ανάγκη σου να μοιράζεσαι αγάπη και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους γύρω σου, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα.

Το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου, καλείσαι να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και να αναλογιστείς τι επιζητάς από την πορεία μίας σχέσης. Πικραίνεσαι από την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου!

Το δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου θα δεχθεί πιο τυχερές στιγμές που θα εμβαθύνουν τον ερωτισμό, και θα έρθουν στιγμές ικανοποίησης και χαράς. Ευνοούνται νέοι έρωτες, μακρινά ταξίδια, και νέες περιπέτειες που θα συναρπάσουν! Ωστόσο, το τρίτο δεκαήμερο φέρνει περισσότερη σύγχυση και αστάθεια. Μπορείς να βρεθείς παγιδευμένος στον κόσμο της φαντασίας και να χαρακτηρίσεις μια σχέση ως ιδανική, παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο τέλεια όσο νομίζεις. Σε αυτήν τη φάση, συνιστώ να διατηρείς την ισορροπία σου και να μην επιτρέπεις στη φαντασία να σε παρασύρει.

Ζυγός

Καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, εσύ έχεις περισσότερο την ανάγκη να αποσυρθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και να εστιάσεις προς τις εσωτερικές σου επιθυμίες, προκειμένου να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και το τί είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μεταβατικού σταδίου, καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου, κάποιες στιγμές να συμβιβαστείς με τις καταστάσεις γύρω σου και να δώσεις σημασία σε ανθρώπους και συναισθήματα που μπορεί να είχες παραμελήσει. Ίσως χρειαστεί να συγχωρήσεις ανθρώπους που σε πικράνανε ή να σταθείς δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν πραγματικά ανάγκη την αγάπη ή και την φροντίδα σου. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, μπορείς να δράσεις με δημιουργικό και μοναχικό τρόπο για να βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας σου.

Σκορπιός

Καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ώρα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον κοινωνικό σου τομέα και να ανακαλύψεις τη χαρά και τη διασκέδαση που μπορεί να φέρει η επαφή με νέους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τονίζεται η κοινωνική σου δραστηριότητα, η δυνατότητα να δικτυωθείς και να ανανεώσεις τον κύκλο των φίλων και των γνωριμιών σου. Είναι η στιγμή να απολαύσεις στιγμές με ανθρώπους που μοιράζεσαι μαζί τους κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμίες. Στον κοινωνικό σου κύκλο μπορεί να εμφανιστεί μία ειδική αίσθηση αλληλεγγύης και καλοσύνης!

Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να αναπτυχθεί ακόμα και μια αισθηματική σχέση, μέσα από γνωριμία που θα γίνει από τον κύκλο γνωριμιών σου! Παράλληλα, οι επιθυμίες σου αναζωπυρώνονται και ορισμένες από αυτές μπορεί να βρεθούν σε διαδικασία υλοποίησης. Αξιοσημείωτη θα είναι και η συμμετοχή και η συνεργασία με ανθρώπους που έχετε το ίδιο όραμα. Μην διστάσεις να συνεργαστείς, να διασκεδάσεις και να μοιραστείς τις επιτυχίες σου με αυτούς που αγαπάς και εκτιμάς.

Τοξότης

Καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, έρχεται για να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να παρουσιάσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή την περίοδο θα συνδυάσεις την εργατικότητά σου με τη δημιουργικότητά σου, και θα υπάρξει μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα για να επιτύχεις στην καριέρα σου. Σε αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις σημαντικά οφέλη από την αφοσίωσή σου και την προσπάθειά σου στον χώρο εργασίας σου.

Είναι επίσης πιθανό να βρεις “συμμάχους” στον επαγγελματικό σου χώρο, οι οποίοι θα σε στηρίξουν και η συνεργασία σου μαζί τους θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, αυτή την περίοδο θα θέσεις νέους στόχους και θα εξερευνήσεις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κάνεις προοδευτικά βήματα στην καριέρα σου! Διευκολύνονται επίσης ζητήματα που συνδέονται με το γάμο, αλλά και την κοινωνική σου καταξίωση.

Αιγόκερως

Καθώς η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, ανοίγεις την πόρτα στη χαρά, την απόλαυση, τη διασκέδαση και τον έρωτα μέσω της επικοινωνίας και της συναναστροφής. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου φέρνει τη δυνατότητα να αναπτύξεις ένα ερωτiκό ειδύλλιο με κάποιον που γνώρισες σε ένα ταξίδι, στο διαδίκτυο, σε ένα σεμινάριο, ή ακόμη και με κάποιον που σας χωρίζουν χιλιόμετρα ή διαφορά στην ηλικία.

Τα αισθήματα αυτά μπορούν να φέρουν μια όμορφη ανανέωση στη ζωή σου. Επιπλέον, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για ταξίδια και επαφή με νέο κόσμο αλλά και για έναρξη νέων δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα σε εμπνεύσουν Είναι η ευκαιρία σου να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται μακριά από εσένα, αλλά και να αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα τονώσουν τη δημιουργικότητά σου. Τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή σου. Τέλος, αξιοποίησε αυτή την περίοδο για να διεκπεραιώσεις νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Αυτό θα συμβάλλει στην ανακούφιση των οικονομικών πιέσεων και θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και ηρεμία.

Υδροχόος

Καθώς η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο του Λέοντα, αφήνεις πίσω σου ένα στάδιο που σε βοήθησε να αναπτύξεις τις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα, μπαίνεις σε ένα νέο στάδιο όπου το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα οικονομικά, χωρίς όμως να σταματάς να απολαμβάνεις την πληρότητα και το πάθος στην καθημερινή σου ζωή.

Σε αυτή την περίοδο, μπορείς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου ζητήματα μέσω διακανονισμών, να ρυθμίσεις χρέη ή ακόμα και να επωφεληθείς από εργασιακές, φορολογικές ή γραφειοκρατικές ευκαιρίες. Αυτό θα συμβάλλει στην οικονομική σου ασφάλεια και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τυχόν οικονομικές δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα, οι ανάγκες σου παραμένουν ακόρεστες, είτε γιατί δεν λαμβάνεις ακριβώς αυτό που επιθυμείς, είτε επειδή αναζητάς κάτι περισσότερο.

Συνιστώ να προσπαθήσεις να περιορίσεις την κτητικότητα και την τάση επιβολής, καθώς αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση και προβλήματα στις σχέσεις σου.Θυμήσου, η ζωή είναι μια συνεχής εξέλιξη και ανακάλυψη του εαυτού μας. Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να εξερευνήσεις , να μάθεις, και να αναπτύξεις τον εαυτό σου σε όλους τους τομείς.

Ιχθύς

Καθώς η Αφροδίτη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στον τομέα των σταθερών σχέσεών σου. Από τώρα και έως τις 8 Νοεμβρίο, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη ζεστασιά της συντροφικότητας στη ζωή σου.

Το διάστημα αυτό ενισχύονται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυξάνεται η ανάγκη σου να μοιραστείς και να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο. Εύκολα μπορεί να προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και όμορφες εξελίξεις στις σχέσεις σου!

Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο καλείσαι να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να οριοθετήσεις τι πραγματικά εσύ ο ίδιος επιθυμείς, αλλά και να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεών σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο του ζωδίου σου, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα έχεις μία τυχερή – ανεπανάληπτη γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι τυχερός. Οι εκπλήξεις και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί στον τομέα των σχέσεων δεν θα λείψουν για σένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.