Ξεκινά η Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που δε θα περάσουν καθόλου καλά

October 12, 2022


Το γεμάτο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι αποτελεί μια εικόνα πάθους, ρομαντισμού και ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας. Ωστόσο, η επίδραση που εκείνη έχει στα 12 ζώδια διαφέρει, με αποτέλεσμα ορισμένα από αυτά να απογοητευτούν.Πιο συγκεκριμένα, η Πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Κριού και σχηματίζεται στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου με την συνύπαρξη του Χείρωνα, της Αφροδίτης και του Κρόνο…

...υ.Όσο για τον Άξονα Κριού-Ζυγού προμηνύει συμβολικά τον εαυτό μας σε συνδυασμό με την συνύπαρξη με άλλους. Με άλλα λόγια ένα κράμα αυτοεπιβεβαίωσης και συμβιβασμού.Κάπως έτσι «καλά θα πάει κι αυτό» για τα παρακάτω 4 ζώδια:ΚριόςΟ οικοδεσπότης δε θα μπορούσε να λείπει, αφού φιλοξενεί...

Το γεμάτο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι αποτελεί μια εικόνα πάθους, ρομαντισμού και ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας. Ωστόσο, η επίδραση που εκείνη έχει στα 12 ζώδια διαφέρει, με αποτέλεσμα ορισμένα από αυτά να απογοητευτούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Κριού και σχηματίζεται στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου με την συνύπαρξη του Χείρωνα, της Αφροδίτης και του Κρόνου.

Όσο για τον Άξονα Κριού-Ζυγού προμηνύει συμβολικά τον εαυτό μας σε συνδυασμό με την συνύπαρξη με άλλους. Με άλλα λόγια ένα κράμα αυτοεπιβεβαίωσης και συμβιβασμού.

Κάπως έτσι «καλά θα πάει κι αυτό» για τα παρακάτω 4 ζώδια:

Κριός

Ο οικοδεσπότης δε θα μπορούσε να λείπει, αφού φιλοξενεί αυτήν τη Πανσέληνο. Ένταση, νευρικότητα και στρες για ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης στη ζωή σας. Τσακωμοί, διαφωνίες, χωρισμοί ή λύση συνεργασιών είναι πολύ πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών.

Ωστόσο, αν θέλετε να είστε αισιόδοξοι, υπάρχει μια χαραμάδα φωτός κι αυτή θα σας υποδείξει ανθρώπους που θα σταθούν στο πλάι σας, τους οποίους μπορεί και να μην περιμένατε. Βαθιές ανάσες και υπομονή!

Ταύρος

Ψυχολογικός αναμένεται ο αντίκτυπος για τον Ταύρο με το αίσθημα της κούρασης και αδυναμίας να σας ρουφάει με το καλαμάκι κάθε σταγόνα ενέργειας μέσα σας.

Η πίεση που θα δεχθείτε στα οικονομικά ζητήματα θα σας καλλιεργήσει την ανάγκη απομόνωσης, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να χρειαστεί να στηρίξετε ένα άλλο άτομο του οικείου περιβάλλοντός σας που θα βρεθεί σε ανάγκη.

Ξεκινά η Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που δε θα περάσουν καθόλου καλά

Καρκίνος

Για τον Καρκίνο, δυσκολίες και εμπόδια στην καριέρα θα κυριαρχήσουν, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις ώστε να πέσουν τα πνεύματα και να αποφευχθεί μια ολική καταστροφή εξαιτίας της παρορμητικότητάς σας.

Συγκρούσεις και στον συναισθηματικό τομέα θα παρουσιαστούν για τους παντρεμένους, οι οποίες θα ταράξουν την ηρεμία του γάμου.

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος θα αναδείξει φόβους και ανασφάλειες βαθειά χωμένες για τον Παρθένο. Οικονομικά εμπόδια, στα οποία θα πρέπει να δοθεί λύση, αλλά και γεγονότα που θα σας βγάλουν εκτός ορίων με συναισθήματα που για πολύ καιρό προσπαθούσατε να καλύψετε, να επιπλέουν σε αυτό το χαοτικό τοπίο.

Όμως, μην αναζητήσετε παρηγοριά σε ιστορίες του παρελθόντος, αλλά, αντίθετα, κοιτάξτε μπροστά για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, φυσικά μέσα από την ισορροπία και το συμβιβασμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.