“Σαματάς” από την Λίτσα Πατέρα – “Καμπανάκι” από την αστρολόγο για Κριούς, Διδύμους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

October 12, 2022


Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε μέρα ενημερώνει μέσα από τα social media το κοινό της για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Σήμερα (Τετάρτη 12/10) η αστρολόγος εφιστά την προσοσχή στους Κριούς, Διδύμους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που προσκολλάνε στον σύντροφό τους.ΚΡΙΟΣΈνα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η καλή όψη Ήλιου-Κρόνου υπόσχεται τύχ…

...η σε αισθηματικά και οικονομικά.ΤΑΥΡΟΣΑπό σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.ΔΙΔΥΜΟΙΦροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει...

Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε μέρα ενημερώνει μέσα από τα social media το κοινό της για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Σήμερα (Τετάρτη 12/10) η αστρολόγος εφιστά την προσοσχή στους Κριούς, Διδύμους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που προσκολλάνε στον σύντροφό τους.

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η καλή όψη Ήλιου-Κρόνου υπόσχεται τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

'Σαματάς' από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Κριούς, Διδύμους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος κάτω από την ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου σίγουρα θα φέρει σταθεροποίηση, ή/και επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!.

ΖΥΓΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μεγεθύνει πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Έχετε όμως εύνοια σε οικονομικά και καριέρα (κοινωνική ζωή).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μέρα πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Τα ζητήματα καρδιάς όμως είναι στα συν, χάρη στην Αφροδίτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.