Μερομήνια ώρα… μηδέν! Κρύο και χιόνια μέχρι και τον Μάιο – «Αμόκ» με τις προβλέψεις για το 2023

October 14, 2022


Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας έδωσε στη δημοσιότητα την ανάλυσή του για τα Μερομήνια και για την περίοδο Μάρτιος – Αύγουστος 2023. Όπως εκτιμά πολλά κρύα και χιόνια θα παρατηρούνται έως και τον Μάιο.Θα είναι, ομολογουμένως, αρκετά εντυπωσιακή η διάρκεια του χειμώνα, καθώς ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας προβλέπει στα Μερομήνια του, διαδοχικές καταβάσεις ψύχους και χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και μέσ…

...α στον Απρίλιο, ενώ χιόνια σε κορυφές βουνών θα πέσουν ακόμα και τον Μάιο. 24ωρο εφιάλτης: Έκτακτη προειδοποίηση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου!Χαλάει για τα καλά ο καιρός από αύριο το πρωί (14/10) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος με τον Σάκη Αρναούτογλου να κρούει τον κώδωνα...

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας έδωσε στη δημοσιότητα την ανάλυσή του για τα Μερομήνια και για την περίοδο Μάρτιος – Αύγουστος 2023. Όπως εκτιμά πολλά κρύα και χιόνια θα παρατηρούνται έως και τον Μάιο.

Θα είναι, ομολογουμένως, αρκετά εντυπωσιακή η διάρκεια του χειμώνα, καθώς ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας προβλέπει στα Μερομήνια του, διαδοχικές καταβάσεις ψύχους και χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και μέσα στον Απρίλιο, ενώ χιόνια σε κορυφές βουνών θα πέσουν ακόμα και τον Μάιο.

24ωρο εφιάλτης: Έκτακτη προειδοποίηση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Χαλάει για τα καλά ο καιρός από αύριο το πρωί (14/10) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος με τον Σάκη Αρναούτογλου να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

Ο μετεωρλόγος της ΕΡΤ ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως η κακοκαιρία δεν θα επηρεάσει όλη την χώρα! Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε πως μόνο η Ανατολική χώρα θα την γλιτώσει, ενώ οριακά στα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είναι και η Αττική.

Ήπειρος, Πελοπόννησος, Θεσσαλία και Δυτική Στερεά αναμένεται να έχουμε έντονες βροχοπτώσεις ενώ η Βόρεια πλευρά της χώρας δείχνει να την γλιτώνει! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν αύριο στην χώρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.