«Χρυσό» αλισβερίσι από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει χρήματα σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

October 17, 2023


«Χρυσό» αλισβερίσι προβλέπει σήμερα (17/10) η Άση Μπήλιου, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει χρήματα σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.Η Σελήνη μέχρι το βράδυ και συγκεκριμένα στις 22:36 εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Σκορπιό, σε μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα, και τις πρωινές ώρες με την αντίθεση που σχηματίζει προς τον Ουρανό ενδεχομένως να έχουμε ευτράπελα και απρόοπτα.Στη…

...ν πορεία με τις όψεις που σχηματίζει, ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθά να φέρνουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς πολλά προβλήματα.Βέβαια δεν μας προδιαθέτει για μια ελαφριά και χαλαρή μέρα, παρόλα αυτά ακριβώς επειδή κι εμείς θα έχουμε...

«Χρυσό» αλισβερίσι προβλέπει σήμερα (17/10) η Άση Μπήλιου, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει χρήματα σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη μέχρι το βράδυ και συγκεκριμένα στις 22:36 εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Σκορπιό, σε μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα, και τις πρωινές ώρες με την αντίθεση που σχηματίζει προς τον Ουρανό ενδεχομένως να έχουμε ευτράπελα και απρόοπτα.

Στην πορεία με τις όψεις που σχηματίζει, ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθά να φέρνουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς πολλά προβλήματα.

Βέβαια δεν μας προδιαθέτει για μια ελαφριά και χαλαρή μέρα, παρόλα αυτά ακριβώς επειδή κι εμείς θα έχουμε τη διάθεση να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

Το βράδυ θα περάσει στον Τοξότη και η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα πλαίσιο έντασης αλλά και δυσθυμίας τις βραδινές ώρες, που αφορά κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων των πρώτων ημερών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.