Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

October 18, 2023


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου (δείτε επίσης το πιο τυχερό ζώδιο του Οκτωβρίου).Αν τον τελευταίο καιρό περάσατε δυσκολίες, ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας ανταμείψει.Κάντε την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσετε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει.Αν τόσο καιρό δεν είχ…

...�η για να προσεγγίσετε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει.ΛΕΩΝΑν τόσο καιρό δεν είχατε όρεξη να βγείτε έξω ή να κάνετε γνωριμίες, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο που χρειάζεστε.ΠΑΡΘΕΝΟΣΣήμερα μπορεί να κάνετε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση που θα σας ενθαρρύνει και θα σας...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου (δείτε επίσης το πιο τυχερό ζώδιο του Οκτωβρίου).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν τον τελευταίο καιρό περάσατε δυσκολίες, ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσετε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Αν τόσο καιρό δεν είχατε όρεξη να βγείτε έξω ή να κάνετε γνωριμίες, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο που χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να κάνετε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση που θα σας ενθαρρύνει και θα σας δώσει δύναμη!

ΖΥΓΟΣ

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το επιπλέον θάρρος για να κατευθύνετε τη συζήτηση εκεί που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο πολύ καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν θέλετε κάποιος να σας ζητήσει ραντεβού, βάλτε την πονηριά σας να δουλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας μοιράζεστε τον ίδιο στόχο, έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς θα φτάσετε εκεί!

ΙΧΘΕΙΣ

Αποφύγετε τους θεατρινισμούς και μιλήστε με ειλικρίνεια και λογική.

Κώστας Λεφάκης: Έρχεται Ηλιακή Έκλειψη - Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν από 9 έως 15/10

elle.gr

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: «Το σύμπαν μας δίνει 15 μέρες περιθώριο για να…» – Τα ζώδια που επηρεάζονται

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαμούλης γίνεται στο σύμπαν, έχει πάρει «φωτιά» εκεί πάνω, πάλι αλλαγές έχουμε, μεγάλες και τρανές! Μη βαρεθούμε ποτέ, επαναλαμβάνομαι, αλλά και τι δε συμβαίνει, ξανά και ξανά;

Νέα Σελήνη λοιπόν, μια νέα αρχή, φέρνει πολύ φρεσκαδούρα το γεγονός, θέματα σχέσεων σε πρώτο πλάνο, φοβερό το ξεκαθάρισμα. Το σύμπαν μας δίνει 15 μέρες περιθώριο για να «καθαρίσουμε» την ατζέντα μας, ή να την αλλάξουμε κιόλας. Καιρός για διαγραφές και νέες εγγραφές, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Δίδυμοι, Ζυγοί και…. διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.