Γκιλοτίνα από την Άση Μπήλιου: Φόβοι, σκέψεις και χειριστικές συμπεριφορές για 9 ζώδια – Τα υπόλοιπα τρία που θα χαμογελάσουν

October 21, 2023


Γκιλοτίνα από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί εννέα ζώδια για φόβους, σκέψεις και χειριστικές συμπεριφορές, ενώ τρία είναι αυτά που θα χαμογελάσουν. Ενώ, λεφτά με «σέσουλα» προβλέπει η Αθηνά Βαγενά για την εβδομάδα (23-29/10), καθώς θα έρθει άφθονος πλούτος για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.Ίσως το τελευταίο τόσο απαιτητικό Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου απλώνεται μπροστά μας με τ…

...�ελευταίο τόσο απαιτητικό Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου απλώνεται μπροστά μας με τις δύσκολες όψεις Ερμή-Ήλιου-Πλούτωνα που ενεργοποιούνται κι από τη Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το πρωί της Κυριακής.Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο, ενώ ταυτόχρονα η Αφροδίτη...

Γκιλοτίνα από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί εννέα ζώδια για φόβους, σκέψεις και χειριστικές συμπεριφορές, ενώ τρία είναι αυτά που θα χαμογελάσουν. Ενώ, λεφτά με «σέσουλα» προβλέπει η Αθηνά Βαγενά για την εβδομάδα (23-29/10), καθώς θα έρθει άφθονος πλούτος για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ίσως το τελευταίο τόσο απαιτητικό Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου απλώνεται μπροστά μας με τις δύσκολες όψεις Ερμή-Ήλιου-Πλούτωνα που ενεργοποιούνται κι από τη Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο, ενώ ταυτόχρονα η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τυχερή όψη τριγώνου με τον Δία στον Ταύρο. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ζυγό εγκλωβίζονται το Σάββατο από τον Πλούτωνα καθώς σχηματίζουν όψεις τετραγώνου και δημιουργούν τάση απαισιοδοξίας ή αρνητικές σκέψεις. Ακόμη εύκολα μπορεί να μας παρασύρουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Είναι σημαντικό όταν βλέπετε ότι κολλάτε σε «άσχημες» σκέψεις να το συνειδητοποιείτε τη στιγμή που συμβαίνει και να προσπαθείτε να τις διώχνετε. Πολλές φορές δεν είναι παρά οι φόβοι μας που μας κατακλύζουν κι όχι η βεβαιότητα ότι θα συμβεί κάτι αρνητικό.

Είναι ακόμη σημαντικό να βάζουμε όρια τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους και να προσπαθούμε να μην καταφεύγουμε σε χειριστικές τακτικές, αλλά και να αντιδρούμε απέναντι σε αυτές όταν υποψιαζόμαστε ότι οι άλλοι προσπαθούν να μας τις επιβάλλουν.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Σαφώς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε πράγματα που γίνονται στον πλανήτη μας όσο κι αν στενοχωρηθούμε ή αγχωθούμε, όπως π.χ. ο πόλεμος ή οι δύσκολες εξελίξεις στην οικονομία.

Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι ο εαυτός μας. Ας μη βουλιάζουμε λοιπόν σε απαισιόδοξες σκέψεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή προσφέρει μια μικρή τόνωση του ηθικού αλλά κυρίως στα ζώδια… διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.