Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

October 28, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).Η τελειομανία και ο ιδεαλισμός μπορούν να ξεφύγουν, αν το όραμά σας είναι τεράστιο.Τα κίνητρά σας θα παραμορφωθούν από καλές προθέσεις που δεν βλέπουν αντίφαση.Μπορεί…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Σε σοκ ο ALPHA με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη στο κανάλι ΤΑΥΡΟΣΤα κίνητρά σας θα παραμορφωθούν από καλές προθέσεις που δεν βλέπουν αντίφαση.ΔΙΔΥΜΟΙΜπορεί...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η τελειομανία και ο ιδεαλισμός μπορούν να ξεφύγουν, αν το όραμά σας είναι τεράστιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα κίνητρά σας θα παραμορφωθούν από καλές προθέσεις που δεν βλέπουν αντίφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να κάνετε το σωστό για λάθος λόγους ή να κάνετε λάθη…για όλους τους σωστούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

ΛΕΩΝ

Κάποιος θα σας εξαπατήσει χρησιμοποιώντας την λαχτάρα σας για λύτρωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα λόγια κάποιου θα σας μαγέψουν… παγιδεύοντάς σας σε μια ψευδαίσθηση.

ΖΥΓΟΣ

Να θυμάστε πως ακόμη και η απογοήτευση, προσφέρει σοφία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να βρείτε έναν δάσκαλο που θα σας διευκολύνει να κατανοήσετε καλύτερα, τι είναι πραγματικά η ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε αντιμετωπίζετε θετικές είτε αρνητικές εμπειρίες, είναι σημαντικό αυτό που μαθαίνετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος

ΙΧΘΕΙΣ

Βάλτε στη ζωή σας τη μετριοπάθεια και την ψυχραιμία.

4 ζώδια που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ
Αιγόκεροι, μερικές φορές θα αγνοήσετε πώς νιώθετε βαθιά μέσα σας επειδή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε το άγχος. Θα προτιμούσατε να εστιάσετε στη δουλειά σας, να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας, να κάνετε focus στο να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί.

Τα συναισθήματα είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής στο μυαλό σας. Πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, ακόμη και με τον εαυτό σας, γιατί θα δείξει πού βρίσκονται οι προτεραιότητές σας, τι είναι σημαντικό για εσάς. Τα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Ξοδεύετε τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου σας ανησυχώντας για το τι σκέφτονται οι άλλοι και τι αισθάνονται οι άλλοι που σπάνια έχετε χρόνο να σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες. Ωστόσο, αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για αυτό που θέλετε.

Δεν είναι εγωιστικό να θεωρείς τον εαυτό σου προτεραιότητα. Δεν είναι άκαρδο να εστιάζεις σε αυτό που χρειάζεσαι και να αγνοείς αυτό που χρειάζονται όλοι οι άλλοι. Είστε το μόνο άτομο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, οπότε αρχίστε να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ
Θα ακούσετε με χαρά τι έχουν να πουν οι άλλοι, αλλά δεν θα θέλετε να συνεισφέρετε εσείς. Εξάλλου, δεν θέλετε να δώσετε σε κανέναν τη δύναμη να σας πληγώσει. Δεν θέλετε να μοιραστείτε τα μυστικά σας και κινδυνεύετε να πληγωθείτε από αυτά στο τέλος. Αλλά επειδή είστε τόσο επιλεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματά σας, μερικές φορές ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε πώς νιώθετε.

Μερικές φορές, ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε τι θέλετε από αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο ειλικρινείς για τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, και αυτό ξεκινά με το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν ένα ψυχρό και κάπως αποστασιοποιημένο ζώδιο επειδή δεν σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους. Αλλά μερικές φορές, ο λόγος είναι επειδή δεν καταλαβαίνετε πώς νιώθετε. Δεν έχετε αφιερώσει χρόνο για να αναλύσετε τις σκέψεις σας και να καταλάβετε τι σημαίνουν επειδή είστε πάντα τόσο απασχολημένοι.

Πάντα τρέχετε προσπαθώντας να πετύχετε ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Αφιερώνετε πάντα αρκετό χρόνο για να εργαστείτε, αλλά σπάνια αφιερώνετε αρκετό χρόνο για ενδοσκόπηση.

Πηγή: Eradio.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κρόνος στον Υδροχόο: Μεγάλη έκπληξη σε ερωτiκά ζητήματα για 3 συγκεκριμένα ζώδια

Προβλήματα τέλος για Ταύρους, Καρκίνους και… – Η Λίτσα Πατέρα μοιράζει χαμόγελα στα ζώδια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.