4 ζώδια που ξέρουν ακριβώς πού είσαι και τι κάνεις

October 28, 2022


Μπορεί να έχεις έναν κρυφό θαυμαστή ή μια κρυφή θαυμάστρια ή να έχει δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα μαζί σου και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι. Μην αποκλείεις να σε έχει ψάξει στο Facebook…

..., στο Instagram, να παρακολουθεί τι ανεβάζεις, να μαζεύει πληροφορίες για σένα, να ψάχνει φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία που σε αφορούν ή οτιδήποτε άλλο που σε αφορά για να είναι προετοιμασμένος/η, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Με λίγα λόγια να έχεις έναν stalker και να μην το γνωρίζεις!Κοίτα...

Μπορεί να έχεις έναν κρυφό θαυμαστή ή μια κρυφή θαυμάστρια ή να έχει δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα μαζί σου και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι. Μην αποκλείεις να σε έχει ψάξει στο Facebook, στο Instagram, να παρακολουθεί τι ανεβάζεις, να μαζεύει πληροφορίες για σένα, να ψάχνει φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία που σε αφορούν ή οτιδήποτε άλλο που σε αφορά για να είναι προετοιμασμένος/η, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Με λίγα λόγια να έχεις έναν stalker και να μην το γνωρίζεις!

Κοίτα παρακάτω ποια ζώδια συνηθίζουν (για τους δικούς τους λόγους το καθένα) να παρακολουθούν το αντικείμενο του πόθου τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει το χούι να διερευνά έτσι κι αλλιώς. Επίσης, λειτουργεί υπόγεια και δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις, οπότε τι το παράλογο βρίσκεις στο να σε παρακολουθεί κι εσένα, αν σε έχει ερωτευτεί; Πώς θα μαζέψει στοιχεία που σε αφορούν, προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο κατάκτησής σου; Ή μήπως πίστευες ότι θα έκανε κάτι εντελώς στην τύχη κι ό,τι κάτσει;

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια Παρθένος που σέβεται τον εαυτό σας είναι οργανωμένη, παρατηρητική και αναλυτική. Άρα, κατά κάποιο τρόπο την έχει έμφυτη την έρευνα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ψάξει, να μαζέψει στοιχεία για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται και μετά να ταξινομήσει. Θα τα κρίνει, θα τα συγκρίνει και μάλιστα, αν αυτά που μάθει δεν την ικανοποιούν, θα σταματήσει να ασχολείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μα, Δίδυμος άνθρωπος δε θα συλλέξει πληροφορίες για το αντικείμενο του πόθου του; Εδώ το κάνει για άλλα κι άλλα άσχετα. Κατ’ αρχάς είναι περίεργος και θέλει να ξέρει τα πάντα, οπότε άνετα μπορεί να γίνει κανονικός stalker, είτε παρακολουθώντας σε στο διαδίκτυο είτε ακολουθώντας σε στο δρόμο για να μάθει πού μένεις ή πού συχνάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι κάτι ανάμεσα σε Παρθένο και Σκορπιό. Παρακολουθεί γιατί όσα αισθήματα και αν έχει, δε θα παρασυρόταν με ένα πρόσωπο ακατάλληλο γι’ αυτόν. Πρώτα, λοιπόν, θέλει να γνωρίσει πράγματα για να τα αξιολογήσει, ώστε να μη χάνει το χρόνο του άδικα και δεύτερον γιατί του αρέσει να είναι καθ’ όλα προετοιμασμένος, προκειμένου να οργανώσει την τακτική που θα ακολουθήσει για να πετύχει το στόχο του.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους

Αυτές είναι οι 4 πιο ανεξάρτητες γυναίκες του ζωδιακού

Αυτά τα 5 ζώδια δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.