Αυτά τα ζώδια θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι

October 29, 2022


Δεν έχει καμία σημασία το είδος του τραγουδιού με το οποίο θα ασχολούνταν τα ζώδια αυτά. Είτε ήταν τενόροι και σοπράνος, είτε trappers, ένα είναι το σίγουρο: Ότι έχουν πολύ καλή φωνή, ταλέντο και «μουσικό αφτί» και εύκολα θα κάνανε καριέρα στο τραγούδι. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Π…

...αράγγειλέ το ΕΔΩ!ΤΑΥΡΟΣΟ Ταύρος είναι παιδί της Αφροδίτης και η Θεά του έρωτα και της ομορφιάς του έχει δώσει απλόχερα όλα της τα «δώρα». Εκτός από γοητεία, του προσφέρει άφθονο ταλέντο και στη μουσίκή. Ο Ταύρος είναι καλλίφωνος και μπορεί εύκολα να γίνει πολύ καλός τραγουδιστής....

Δεν έχει καμία σημασία το είδος του τραγουδιού με το οποίο θα ασχολούνταν τα ζώδια αυτά. Είτε ήταν τενόροι και σοπράνος, είτε trappers, ένα είναι το σίγουρο: Ότι έχουν πολύ καλή φωνή, ταλέντο και «μουσικό αφτί» και εύκολα θα κάνανε καριέρα στο τραγούδι. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι παιδί της Αφροδίτης και η Θεά του έρωτα και της ομορφιάς του έχει δώσει απλόχερα όλα της τα «δώρα». Εκτός από γοητεία, του προσφέρει άφθονο ταλέντο και στη μουσίκή. Ο Ταύρος είναι καλλίφωνος και μπορεί εύκολα να γίνει πολύ καλός τραγουδιστής. Θα κάνει το μικρόφωνο να… «κελαηδάει». Ανεβαίνει στην σκηνή και μαγεύει τα πλήθη. Ταλέντα είναι αυτά… Γεννιέται για να γίνει αστέρι!

ΖΥΓΟΣ

Άλλος ένας γεννημένος star! Ο Ζυγός είναι όπως και ο Ταύρος παιδί της Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα σε διάφορα επαγγέλματα που απαιτούν ταλέντο και καλλιτεχνική φύση. Στο τραγούδι ένας Ζυγός θα μπορούσε να διαπρέψει. Θα μπορούσε να γίνει το μεγαλύτερο όνομα και το όνομά του να είναι… μύθος στον χώρο του πενταγράμμου.

ΙΧΘΥΕΣ

Λαμπερά αστέρια είναι και οι Ιχθύες. Το ζώδιο αυτό δεν έχει ταλέντο μόνο στο τραγούδι. Συνδυάζει και την σκηνική παρουσία, μιας και είναι εξαίσιοι χορευτές. Έχουν τον ρυθμό μέσα τους και πέρα από την ωραία φωνή, προσφέρουν και το απόλυτο θέαμα στο κοινό τους. Ένα άλλο προσόν τους, είναι και τα ωραία τους πόδια, αλλά και οι ανάλαφρες κινήσεις τους. Τα χαρίσματα αυτά τα χρωστάνε στον Ποσειδώνα που είναι ο κυβερνήτης τους.

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.