Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Ταύρο, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί…

October 29, 2022


Ερωτεύτηκες άντρας Ταύρο; Να ξέρεις ότι είναι μια περίπλοκη “κατάσταση”. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή ή μήπως θέλεις κάτι πιο …

...ελεύθερο, χαλαρό και ανάλαφρο; Όλα εξαρτώνται από τα δικά σου... γούστα. Πάμε να δούμε λοιπόν, βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.1. Μπορεί να γίνει αρκετά ζηλιάρηςΜπορεί να συγκριθεί άνετα με τον Σκορπιό στο συγκεκριμένο κομμάτι....

Ερωτεύτηκες άντρας Ταύρο; Να ξέρεις ότι είναι μια περίπλοκη “κατάσταση”. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή ή μήπως θέλεις κάτι πιο ελεύθερο, χαλαρό και ανάλαφρο; Όλα εξαρτώνται από τα δικά σου… γούστα. Πάμε να δούμε λοιπόν, βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Μπορεί να γίνει αρκετά ζηλιάρης

Μπορεί να συγκριθεί άνετα με τον Σκορπιό στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ναι, είναι απέναντι, αλλά στην ζήλεια είναι… ίδιοι. Ο Ταύρος είναι κτητικό άτομο και ό,τι νομίζει ότι του ανήκει, το διεκδικεί και δεν το μοιράζεται. Θα σε ζηλεύει και θα σε θέλει όλη δική του.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

2. Απολαμβάνει την μοναξιά του

Μπορεί να γίνει υπερβολικά ανεξάρτητος και να απολαμβάνει τον χρόνο που περνά μόνος του. Του αρέσει να αράζει στον καναπέ, να βλέπει μπάλα, να παίζει playstation ή να παρακολουθεί σειρές τρώγοντας και πίνοντας. Όλα αυτά είναι καλύτερο για εκείνον να τα κάνει μόνος του και δεν σε έχει ανάγκη. 

3. Έχει εμμονή με την… δικαιοσύνη

Παιδί της Αφροδίτης κι αυτός, όπως ο Ζυγός, θέλει να υπάρχει δικαιοσύνη γύρω του. Δεν αδικεί κανέναν και θέλει όλα να μοιράζονται. Θα σου δώσει ό,τι μπορεί και θα σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά θέλει να παίρνει κιόλας. 

4. Θέλει να νιώθει ότι είναι σημαντικός για σένα

Πρέπει να δείχνεις συνέχεια στον Ταύρο ότι νοιάζεσαι για εκείνον. Ότι είναι πολύ σημαντικός στην ζωή σου και ότι τον υπολογίζεις σε όλα. Έχει ανάγκη να ξέρει ότι είναι ξεχωριστός και μοναδικός για σένα.

5. Είναι εσωστρεφής

Είναι κλειστός τύπος γενικά. Δεν ανοίγεται εύκολα και δεν μιλάει πολύ. Δεν θα σε πρήξει με τα προβλήματά του. Το αντίθετο. Θα κάνει τα πάντα για να τα αντιμετωπίσει μόνος του. 

6. Είναι πρακτικός τύπος

Έχει μια λύση για όλα. Είναι το πιο πρακτικό άτομο που θα συναντήσεις. Επίσης θα σου δώσει λύσεις σε θέματα και -σε αντίθεση με την Παρθένο- δεν θα σε επικρίνει. 

7. Πιστός και σταθερός 

Είναι ίσως ο πιο πιστός και σταθερός σύντροφος που μπορείς να βρεις. Εάν σε αγαπάει, θα είναι πάντα εκεί για σένα και θα έχει πραγματικά μάτια μόνο για σένα. Όλες οι άλλες θα είναι αόρατες… 

8. Αναζητά την “μια και μοναδική”

Δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα συμβιβαστεί με όποια γυναίκα να είναι. Θέλει να βρει την μια και μοναδική που θα του κλέψει την καρδιά και θα είναι στο πλευρό του. Εάν δεν σε αγαπά, δεν θα σε αφήσει καν να τον πλησιάσεις.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα βρουν τον «άνθρωπό» τους σε μεγαλύτερη ηλικία

Τα 5 ζώδια που μένουν σε μια σχέση ακόμα κι όταν το πάθος έχει χαθεί

Τα 4 ζώδια που αμέσως μετά από τον χωρισμό θα ψάξουν για… νέα αγκαλιά!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.