-Άσχημα νέα για Ταύρους, Δίδυμους και… – Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε δυσάρεστες εξελίξεις


Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα αντιμετωπίσουν σήμερα Κυριακή 30/10, μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ορισμένα θα περάσουν ήρεμα το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ άλλα κατά την διάρκεια της θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες (δείτε και τι εβδομαδιαίες προβλέψεις).Πλέον ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να …

...λέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Διαζύγιο "βόμβα" για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χωρίζουν μετά από 4 χρόνια γάμου ...

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα αντιμετωπίσουν σήμερα Κυριακή 30/10, μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ορισμένα θα περάσουν ήρεμα το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ άλλα κατά την διάρκεια της θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες (δείτε και τι εβδομαδιαίες προβλέψεις).

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30/10 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Πλέον ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Άρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Άρης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προσοχή στο παρασκήνιο!

ΛΕΩΝ

Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Άρης είναι ανάδρομος.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Άρης αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλέον ο Άρης είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης πλέον είναι ανάδρομος και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

ΙΧΘΥΣ

Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Άρης είναι ανάδρομος!

Ο Δίας επέστρεψε ανάδρομος στους Ιχθύες – Τι θα συμβεί στα ζώδια σύμφωνα με την MagicF’Ariel

Οι πρωταγωνιστές των ημερών, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό! Αφροδίτη, Ήλιος και από αύριο ο Ερμής στον Σκορπιό! Το σύμπαν όπως φαίνεται, έφτιαξε ένα πολύ δυνατό κοκτέιλ, τόσο δυνατό, που πραγματικά, μόνο από τη μυρωδιά του, μεθάω, ζαλίζομαι, παραπατώ! Επιμένω, tell me why?

Και που λέτε ο Δίας, επέστρεψε ανάδρομος στους Ιχθύες! Τυχαίο; Δε νομίζω! Πολλά από αυτά….διαβάστε αναλυτικά στο magicfariel.blogspot.com

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 30 Οκτωβρίου

“Η έκλειψη Σελήνης στις 8…” – Σκληρό το ξεκίνημα του Νοέμβρη για 8 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.