Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Κριός


Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.Η Λίλιθ στο Κριό σου προσφέρει μεγάλη γοητεία, πάθος και αισθησιασμό, ενώ είσαι πολύ άμεσος/η στην ερωτiκή σου έκφραση, διεκδικητικός/η και επίμονος/η.Δες ΕΔΩ που έχεις τη&nbsp…

...λιθ σου!Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Κριό: Σeξουαλικά βγάζεις μια ανικανοποίητη πλευρά που σε κάνει άπιστο/η. Γενικά, οι άνθρωποι με τη Λίλιθ σε αυτό το ζώδιο, έχουν μια ισχυρή περιέργεια για το σeξ από πολύ μικρή ηλικία, μάλιστα, ίσως, όταν ήταν παιδιά, τους άρεσε να παρακολουθούν...

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Η Λίλιθ στο Κριό σου προσφέρει μεγάλη γοητεία, πάθος και αισθησιασμό, ενώ είσαι πολύ άμεσος/η στην ερωτiκή σου έκφραση, διεκδικητικός/η και επίμονος/η.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Κριό: Σeξουαλικά βγάζεις μια ανικανοποίητη πλευρά που σε κάνει άπιστο/η. Γενικά, οι άνθρωποι με τη Λίλιθ σε αυτό το ζώδιο, έχουν μια ισχυρή περιέργεια για το σeξ από πολύ μικρή ηλικία, μάλιστα, ίσως, όταν ήταν παιδιά, τους άρεσε να παρακολουθούν κρυφά τους γονείς τους (ή άλλα ζευγάρια) να κάνουν έρωτα!  

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά τη Λίλιθ σου στον Κριό: Να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου. Βρες τι είναι αυτό που σε κάνει να αντιδράς ή να προκαλείς συνεχώς και προσπάθησε να το διαχειριστείς!

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.