Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Νοεμβρίου;

November 1, 2022


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο ΝοέμβριοΚΡΙΟΣΚαλό Μήνα! Φίλε Κριέ, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, είναι εδώ! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδ…

...υνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά!ΤΑΥΡΟΣΚαλό Μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι σοφές αντιδράσεις...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, είναι εδώ! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι σοφές αντιδράσεις σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές! Η εικόνα σου βελτιώνεται και το απολαμβάνεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου για άμεση εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις υπεραισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε γκάφες, θα καταφέρεις να έχεις εύνοια, σε επαφές, συζητήσεις, όπως και μετακινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης, γι’αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ατόμων που έρχεσαι σε επαφή!

ΛΕΩΝ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Νοεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξεις τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου, γεγονός που έχεις ανάγκη και σε ικανοποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου στο έπακρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Τοξότη, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφευχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, μην επικεντρώνεσαι σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, όπως και την απαράμιλλη τύχη σου! Θέματα του αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, συνομιλίες και σπουδές, ευνοούνται ιδιαίτερα!

ΙΧΘΥΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου και θα επικεντρωθείς αποκλειστικά στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις, αλλά και από αποκαλύψεις, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να τις εκπληρώσεις, κινούμενος παρασκηνιακά!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.