Τα 3 ζώδια που φοβούνται και την «σκιά» τους

November 1, 2022


Και πώς να τα πεις άλλωστε, όταν πανικοβάλλονται με το παραμικρό. Οι φοβίες τους, δε, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε όριο. Και δεν μιλάμε μόνο για το αν φοβούνται το σκοτάδι, για παράδειγμα. Μιλάμε για όλ…

...ων των ειδών τους φόβους, ψυχολογικούς ή μη.ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ Παρθένος έχει διάφορες φοβίες. Από τις αρρώστιες και τα μικρόβια, μέχρι την αποτυχία. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει Παρθένο να κυκλοφορεί με τα αντισηπτικά στο χέρι ή να μην σας δίνει το χέρι, επειδή δεν θέλει να της...

Και πώς να τα πεις άλλωστε, όταν πανικοβάλλονται με το παραμικρό. Οι φοβίες τους, δε, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε όριο. Και δεν μιλάμε μόνο για το αν φοβούνται το σκοτάδι, για παράδειγμα. Μιλάμε για όλων των ειδών τους φόβους, ψυχολογικούς ή μη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει διάφορες φοβίες. Από τις αρρώστιες και τα μικρόβια, μέχρι την αποτυχία. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει Παρθένο να κυκλοφορεί με τα αντισηπτικά στο χέρι ή να μην σας δίνει το χέρι, επειδή δεν θέλει να της μεταφέρετε τα μικρόβιά σας. Δε μιλάμε καν για φτέρνισμα ή βύξιμο σε ΜΜΜ. Αλλά, οι φοβίες της δεν σταματούν εκεί. Έχει θέμα και μπορεί να σκαλώσει άγρια, μήπως δεν πάει κάτι όπως το έχει στο μυαλό της. Εκεί τη λούζει κρύος ιδρώτας και την πιάνει πανικός.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γενικότερα δεν φημίζεται για τον… τολμηρό χαρακτήρα του (δεν είναι ούτε Κριός, ούτε Λέοντας, για παράδειγμα). Η αναποφασιστικότητά του μάλιστα για την οποία είναι γνωστός (χαχαχα) βασίζεται ακριβώς πάνω στις φοβίες του. Και αυτό γιατί σκέφτεται συνέχεια τις επιπτώσεις που θα έχει, αν κάνει το ένα πράγμα ή το άλλο. Κυρίως, λοιπόν, φοβάται να ρισκάρει και να τολμήσει στην ζωή του. Και αν μιλάμε για τα ερωτiκά, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η μοναξιά γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές δεν αντιδρά. 

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς κάνει τις πιο «μαύρες» σκέψεις! Εκεί που τα άλλα ζώδια μπορεί να φοβούνται και να ανησυχούν μια φορά, αυτός φοβάται… δέκα. Στο μυαλό του μεγαλοποιεί τα πράγματα και τις καταστάσεις και τα βλέπει όλα αρνητικά και πεσιμιστικά. Έχει αυτό που λέμε συνέχεια το κακό στο νου του και φοβάται για το τι μπορεί να του συμβεί, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει κανέναν λόγο για να ανησυχεί.

Διάβασε επίσης:

Sexy, cute ή hot; Τι είσαι τελικά από τα τρία;

Τα 4 ζώδια που μισούν τις Απόκριες

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Και όμως! Το κύριο ελάττωμά σου μπορεί να γίνει μεγάλο προσόν σου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.