Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

November 2, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).Μειώστε την ταχύτητά σας και απολαύστε τις μέρες περισσότερο.Red flag! Το άγχος ίσως να ξεπερνά το όριο των αντοχών σας, σε σημείο να επηρεάζει την υγεία σας.Σήμερα καλε…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Για πρώτη φορά: Αποκλειστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική σχέση του Ματέο Παντζόπουλου με τις κόρες της Ελένης Μενεγάκη ΤΑΥΡΟΣRed flag! Το άγχος ίσως να ξεπερνά το όριο των αντοχών...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας και απολαύστε τις μέρες περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Red flag! Το άγχος ίσως να ξεπερνά το όριο των αντοχών σας, σε σημείο να επηρεάζει την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα καλείστε να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ενόχληση στο στομάχι μπορεί να οφείλεται στην εργασιακή πίεση και όχι σε κάτι που φάγατε.

ΛΕΩΝ

Αναζητήστε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα και η μείωση της καφεΐνης θα λειτουργήσει θετικά για να μειώσετε την υπερέντασή σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρείτε τρόπους να μειώσετε κατά το δυνατόν το χάος και την κυκλοθυμία σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιποιηθείτε περισσότερο τη γενικότερη εμφάνισή σας, επιστρατεύστε το χιούμορ και την ευφυΐα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση και η χάρη σας θα γοητεύσουν πολλούς, μεταξύ τους και το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τολμήστε να δείξετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε το θαυμασμό σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην καταπιέζεστε στην προσπάθεια να πείσετε ότι δεν είστε τόσο συναισθηματικοί…

ΙΧΘΕΙΣ

Ενδώστε στην τρυφερότητα, τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Αυτά τα 3 ζώδια δημιουργούν συχνά εντάσεις και καβγάδες

ΛΈΩΝ

Οι Λέοντες είναι φωνακλάδες και drama queens και μπορεί να είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σου όταν πρόκειται για διαφωνία. Ακόμα κι αν το θέμα μπορεί να λυθεί με ηρεμία, οι Λέοντες θα αναζητήσουν έναν τρόπο να το φτάσουν στα άκρα, ειδικά αν έχεις χτυπήσει ένα ευαίσθητο σημείο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν λεκτικές ύβρεις, κατηγορίες και να ξεπεράσουν τα όρια. Ο καλύτερος τρόπος για να τερματίσεις μια μάχη με τους Λέοντες είναι να απολογηθείς και να καταλάβεις τι πήγε στραβά για να αποφύγεις ξανά παρόμοιες καταστάσεις.

ΤΑΎΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά δε θα τσακωθούν μαζί σου εάν δε ξεκινήσεις εσύ το battle. Αν αρχίσουν, μπορούν να συνεχίσουν τον καβγά για ώρες και δεν τους αρέσει να παραδέχονται ότι κάνουν λάθος, γιατί έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση για το γεγονός ότι …. σπάνια κάνουν λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Οι Σκορπιοί μπορούν να κλιμακώσουν μια απλή συζήτηση σε πολύ έντονη, χωρίς καν να το καταλάβεις. Μπορεί να πυροδοτηθούν πανεύκολα και επίσης θα υπερασπιστούν έντονα τον εαυτό τους σε μια διαμάχη. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί στο τι λένε, οπότε αν τσακωθείς μαζί τους, θα πουν κάτι πολύ επώδυνο και δε θα το πάρουν ποτέ πίσω, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να “ανατιναχτείς”.

pink.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Ερμής στο Σκορπιό από τις 30/10 και για 2 εβδομάδες… – Στάζουν “φαρμάκι” οι προβλέψεις της MagicF’Ariel

«Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας…» – Δύσκολα κλείνει ο Οκτώβρης για 3 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.