“Ταφόπλακα” από την Άση Μπήλιου: «Το 2023 θα έχουμε πολλές αλλαγές! Ο πιο κομβικός μήνας θα είναι ο…» (Video)


Τις προβλέψεις της για το 2023 με βάση τα ζώδια έκανε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, μιλώντας στην εκπομπή “Dot” με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη. Παράλληλα, σύμφωνα με την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη κρίσιμο θα είναι το σαββακτοκύριακο για Παρθένους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια!Όπως είπε αρχικά η Άση Μπήλιου:«Με ενοχλεί το “πιστεύω” στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να…

... κάνει με “πιστεύω”. Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι ένας αχταρμάς.Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζάνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου, Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό.Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό. Μπορεί να θεωρείται "ψευδοεπιστήμη",...

Τις προβλέψεις της για το 2023 με βάση τα ζώδια έκανε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, μιλώντας στην εκπομπή “Dot” με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη. Παράλληλα, σύμφωνα με την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη κρίσιμο θα είναι το σαββακτοκύριακο για Παρθένους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια!

Όπως είπε αρχικά η Άση Μπήλιου:

«Με ενοχλεί το “πιστεύω” στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να κάνει με “πιστεύω”. Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι ένας αχταρμάς.

Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζάνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου, Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό.

Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό. Μπορεί να θεωρείται “ψευδοεπιστήμη”, αλλά μπορώ να σας αραδιάσω πολλές “ψευδοεπιστήμες”, με την έννοια ότι δεν πληρούν τα κριτήρια, τα αυστηρά επιστημονικά κριτήρια.

Για να θεωρείς τον εαυτό σου αστρολόγο δεν αρκεί να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία και να έχεις μπει στο internet. Για να θεωρείται κάποιος αστρολόγος πρέπει να έχει σπουδάσει.

Δεν μπορείς να λέγεσαι αστρολόγος αν δεν έχεις βασικές γνώσεις, αστρονομίας, γεωμετρίας και μαθηματικών».

Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου ρωτήθηκε για το τι μας επιφυλάσσει το 2023:

«Το 2023 θα έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές που θα ανακουφίσουν πολλά ζώδια. Μια συγκλονιστική πλανητική αλλαγή που θα έχουμε είναι ότι ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω.

Σε αυτή τη θέση ήταν από το 2008 και έφερε τα πάνω κάτω στην οικονομία. Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κομβικός μήνας του 2023. Θα έχουμε πολλές αλλαγές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.